Wie zijn wij?

Ik ben Kim Nooyens, een Vlaamse die in Amsterdam woont. Samen met mijn man Rogier en onze dochters Janne (2014) en Eva (2016) reizen wij de wereld rond. In september 2015 heb ik Reisbrigade opgericht.

Reizen, dromen over verre bestemmingen en reisverhalen lezen zijn mijn favoriete hobby’s. Nog beter wordt het wanneer je je passie kan combineren met je baan. Dat deed ik jarenlang als reisbegeleidster voor een avontuurlijk organisatie in groepsreizen. Vervolgens ging ik werken op het hoofdkantoor en ontwikkelde ik groepsrondreizen in West- en Oost-Afrika en Zuidoost-Azië. Tijd voor een nieuwe stap en die zet ik met Reisbrigade. Samen met jou maak ik jouw droomreis waar. Ik help je graag bij het uitzetten, plannen en regelen. Vertel me jouw manier van reizen en ik zorg voor een aangepaste vakantie die past in je budget. Privézwembad, ballonsafari of duiken, Reisbrigade regelt het. Wil je liever met het openbaar vervoer of hoef je geen eigen badkamer? Geen probleem, alles kan. Belangrijk om te weten is dat Reisbrigade je enkel kan helpen met bestemmingen waar ik zelf geweest ben.

Kim Nooyens

Waarom kiezen voor Reisbrigade?
Heb je een hekel aan massatoerisme, saaie businesshotels of gigantisch grote resorts? Hoef je niet voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten? Geen zin om de standaard hoogtepunten in een Amerikaans tempo te bekijken? Ben je op zoek naar een onvergetelijk persoonlijk avontuur? Wil je graag dat de lokale bevolking profiteert van jouw bezoek aan het land? Wil je graag wat bijleren over het land of de lokale cultuur? Fijn, dan zitten we op een lijn.

Ik help je graag bij het samenstellen van jouw ideale vakantie. Ik kan je een goed advies geven omdat ik alle bestemmingen persoonlijk heb bezocht. Door mijn creativiteit hoef je niet bang te zijn om het standaardrondje te moeten maken, tenzij je dit wel wil natuurlijk.
Vertel me je hobby’s of wensen en ik houd er rekening mee. Ik werk reeds meer dan tien jaar in het toerisme en heb behoorlijk wat kennis opgebouwd. Flexibiliteit en improvisatie zijn erg belangrijk voor mij en dat zie je terug in het voorstel dat ik voor je maak. Duurzaamheid en daarbij het respect voor onze planeet en zijn bevolking vind ik erg belangrijk. Ik probeer zo duurzaam mogelijk te werken. Dit doe ik in mijn keuze van bankrekening, het niet uitgeven van papieren brochures tot het promoten van kleinschalige accommodaties.