Reisbrigade: wie zijn wij?

Ben je op zoek naar een onvergetelijk avontuur? Een rondreis op maat, helemaal naar wens, individueel en persoonlijk? Zou je graag met je gezin een verre reis maken? Wil je graag dat de lokale bevolking ook profiteert van jouw bezoek aan het land? En wil je graag tijdens je rondreis wat bijleren over het land of de lokale cultuur? Heb je een hekel aan massatoerisme, saaie businesshotels of gigantisch grote resorts? Hoef je niet voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten? Geen zin om de standaard hoogtepunten in een Amerikaans tempo te bekijken?  Fijn, dan zitten we op een lijn! Reisbrigade; wie zijn wij?

Kim Nooyens

Ik ben Kim Nooyens, een Vlaamse die in Amsterdam woont. Samen met mijn man Rogier en onze dochters Janne (2014) en Eva (2016) reizen wij de wereld rond. In september 2015 heb ik Reisbrigade opgericht.

Reizen, dromen over verre bestemmingen en reisverhalen lezen zijn mijn favoriete hobby’s. Nog beter wordt het wanneer je je passie kan combineren met je baan. Dat deed ik jarenlang als reisbegeleidster voor een avontuurlijk organisatie in groepsreizen. Vervolgens ging ik werken op het hoofdkantoor en ontwikkelde ik groepsrondreizen in West- en Oost-Afrika en Zuidoost-Azië. Tijd voor een nieuwe stap en die zet ik met Reisbrigade. Samen met jou maak ik jouw droomreis waar. Ik help je graag bij het uitzetten, plannen en regelen. Vertel me jouw manier van reizen en ik zorg voor een aangepaste vakantie die past in je budget. Privézwembad, ballonsafari of duiken, Reisbrigade regelt het. Wil je liever met het openbaar vervoer of hoef je geen eigen badkamer? Geen probleem, alles kan. Belangrijk om te weten is dat Reisbrigade je enkel kan helpen met bestemmingen waar ik zelf geweest ben.

Kim Nooyens

Waarom kiezen voor Reisbrigade?

We helpen je graag bij het samenstellen van jouw rondreis op maat. Omdat we alle bestemmingen persoonlijk hebben bezocht kunnen we je een goed advies geven. De reizen die we organiseren zijn individuele rondreizen op maat, naar landen die we zelf door-en-door kennen. Omdat we er zelf zijn geweest, kunnen we je er het meeste over vertellen. En daarom het beste persoonlijke advies over geven. Door onze reiservaring, persoonlijke aandacht en creativiteit hoef je niet bang te zijn om het standaardrondje te moeten maken (tenzij je dit wel wil natuurlijk).

Vertel ons je hobby’s, verwachtingen en wensen en we houden er rekening mee. Samen werken wij al tientallen jaren in het toerisme, in verschillende functies. Zo hebben we behoorlijk wat kennis opgebouwd. Flexibiliteit, service, persoonlijke aandacht en improvisatie zijn erg belangrijk voor Reisbrigade. Dat zie je terug in de reisvoorstellen die we maken. Duurzaamheid en daarbij respect voor onze planeet en haar bevolking vinden we erg belangrijk. We proberen op verschillende manieren zo duurzaam mogelijk  te werken. Bijvoorbeeld in de keuze van bankrekening, het niet uitgeven van papieren brochures, een (bijna) papierloos kantoor tot het promoten van kleinschalige accommodaties.

Chat openen
Heb je een vraag? App mij!