Waarom kiezen voor Reisbrigade?

Kim Van Reisbrigade Op Het Verre Reizen Event

Stel je  wil op vakantie en hebt besloten om naar Zuid-Afrika te gaan. Deze plannen zijn nog maar heel pril en veel van het land weet je nog niet. Je hebt nog geen idee van een reisroute, vliegtickets en laat staan van beste reistijd. Je weet dat je graag naar Zuid-Afrika wil. Leuk! Dus dat ga je delen met vrienden en familie. Zij kennen allemaal wel iemand die daar is geweest of zijn zelf net terug en hebben natuurlijk allemaal goedbedoeld advies. Zegt de ene dat je net wel naar Krugerpark moet, dan zegt de andere dat je dat moet mijden en naar een privé-reservaat moet gaan. Mmm, wie te geloven? Lastig. Ok, dan maar even kijken wat Google je adviseert. In de Googlebalk schrijf je: vakantie Zuid-Afrika. Tsjakka, maar liefst 17.000.000 resultaten. Na een halfuurtje surfen geef je het op. Je ziet door de bomen het bos niet meer. In een mum van tijd is je hele goesting om op vakantie te gaan verdwenen. Herken je dit?

Wel dan is het misschien geen gek idee om contact met Reisbrigade op te nemen. Wij zijn er voor je en helpen je graag bij het bepalen van een reisroute. Na een gesprek waarbij wij te weten komen wat je wensen zijn, wat je belangrijk vindt tijdens een reis en wat (ongeveer) het budget is, stellen wij vrijblijvend een reisvoorstel samen. Dit is de basis en van daaruit kunnen we nog altijd aanpassingen maken, zodat we uitkomen bij jullie droomreis.

Reisbrigade helpt je daarna ook nog verder met het hele proces. Waar moet je nog aan denken bij het boeken van een verre reis: paspoorten, inentingen, verzekeringen of visa. Twee weken voor je vertrekt ontvang je van ons de allerlaatste up-to-date informatie en ben je er helemaal klaar voor. Twee dagen voor vertrek maken we (mocht je dat fijn vinden) een whatsapp groep aan zodat we je kunnen assisteren tijdens de reis en bij het inpakken. Want ja moet je nu wel of niet een regenjas mee? Toch handig dat je dan Kim even kan appen en snel een antwoord hebt. Gaat er tijdens de reis iets niet goed of wil je graag nog iets wijzigen of toevoegen. Dan zorgen wij dat je een rechtstreekse lijn hebt met de lokale agent of je appt het ons en zorgen wij dat het geregeld wordt. Kortom, de brigade staat voor je klaar en jullie hoeven alleen maar te genieten van al het moois dat het land te bieden heeft.

Mocht dit interessant klinken, dan kan je altijd contact met ons opnemen of kom langs bij een van de beurzen waar wij aanwezig zijn. Zo kunnen we persoonlijk kennismaken en weten jullie ineens of het goed voelt.

Heb je een vraag? App mij!