Verre Reizen Event

Blog Header Beurs2

We zijn nog maar net online en we gaan alweer verder met stap twee. Reisbrigade neemt deel aan het Verre Reizen Event in Den Haag. Het weekend van 24 en 25 oktober 2015 is er in de Fokker Terminal in Den Haag een beurs voor iedereen die geïnteresseerd is in verre reizen. Ja, daar moeten wij natuurlijk bij zijn. Op dit moment is het een chaos van jewelste bij ons in huis. Waar zijn we aan begonnen? Onze website kan nog veel aandacht gebruiken en onze vakantie komt nu wel erg dichtbij. Wie had hier het geweldige idee om deel te nemen aan een beurs? Euhm, Kim?

Een picknicktafel

Ja, ik inderdaad! En ik heb er nog steeds geen spijt van, ondanks alle chaos in ons hoofd en huis. Vorig weekend hebben we een tafel gekocht voor op de beurs. Een picknicktafel! We willen een vriendelijke, persoonlijke sfeer creëren en dat gaat ons niet lukken met van dat zakelijk saai beursmateriaal. Dus gaan we voor een picknicktafel. Een beetje onhandig om te gaan zitten, maar eens je zit, wil je niet meer weg. Het doet je denken aan vakantie of aan zomerse avonden in je eigen tuin of terras. Verder brengen we nog wat souvenirs mee van onze eigen reizen om het geheel een beetje aan te kleden. Groen doet het ook altijd goed, zegt men. En tot slot la pièce de résistance uit onze eigen keuken: een Afrika wereldkaart uit 1962.

Folder of flyer?

Da’s allemaal mooi en aardig, maar er moet ook nog iets op papier. Het liefst doe ik alles digitaal, maar zijn de beursbezoekers me dan al niet vergeten nog voor ze de beurs verlaten? Maar wil ik dan een brochure, een folder, een flyer of een postkaart? En wat moet ik erop zetten? Veel tekst of juist maar een paar steekwoorden. Foto’s van alle 10 bestemmingen of slechts een paar om een impressie te geven. Lastig lastig. En dan midden in de nacht krijg geweldige ingevingen, al zeg ik het zelf. Te lui om ze op te schrijven, probeer ik ze te onthouden. Vaak mislukt het, maar soms lukt het me wel. Dan vertel ik ’s ochtends bij het ontbijt dolenthousiast mijn idee en zegt de vormgever-des-huizes koudweg nee. Want dat kan toch niet? Wil je dan full color met een steunkleur? PMS? En nog van die termen gooit hij er dan uit. Pffff, gelukkig hebben we nog 1 dag alvorens alles naar de drukker moet.

Koffie en pintjes

Als jullie nu denken dat we er geen goesting in hebben, dan hebben jullie het fout. We hebben er ontzettend veel zin in. Ik kijk er echt naar uit. Nog leuker zou zijn als jullie langskomen! Mijn nonkel en tante komen speciaal uit België om ons te helpen. We hebben een hotel geboekt in Den Haag zodat we onze rust kunnen nemen. Dochterlief mag een weekendje gaan logeren bij oma en opa. Wij zorgen voor koffie met een koekje of pintjes met chips. Schuiven jullie aan aan onze picknicktafel?

This Post Has One Comment

  1. Wij hebben Kim op deze beurs ontmoet. Een gezellige, spontane, maar vooral eerlijke vrouw die weet wat ze wil. We hebben toen heel kort een reis besproken waar we misschien in oktober volgend jaar wel naar toe wilden. Een paar dagen later hadden wij al een reis voorstel in de mailbox. Hierin had kim een reis samengesteld die precies overeen kwam met onze wensen. Wonderlijk dat je uit een vluchtig gesprek van amper 15 minuten zoiets geweldigs kan samenstellen. Hierop volgden nog enkele mails over de te volgen route, vluchtschema’s en prijzen. Ook hierin is kim bijzonder behulpzaam en weet precies wat je als reiziger wil. Denk mee, adviseert en als klap op de vuurpijl heeft ze de perfecte vlucht in de juiste prijsklasse gevonden. Kim alvast bijzonder bedankt en we verheugen ons nu al op de fantastische reis.
    Willem en Thea

Comments are closed.

Heb je een vraag? App mij!