Vacature of stageplaats bij Reisbrigade?

Reisbrigade is een kleinschalige reisorganisatie met grote ambities. Wij bieden rondreizen aan die we helemaal op maat voor onze reizigers maken, dus elke reis is anders. Daarom bieden we onze reizen enkel aan naar de bestemmingen die we zelf door-en-door kennen. Wij houden van verre reizen, maar dan wel op onze eigen manier: we houden van persoonlijk contact met onze reizigers, een goede service (voor, tijdens en na de reis), we gebruiken zoveel mogelijk kleinschalige hotels en soms overnachtingen bij de mensen thuis, we hebben respect voor de lokale cultuur, we respecteren duurzaamheid en voor ons komen de mensen op nummer één. Reisbrigade is geen voorstander van grote resorts en al helemaal niet van het reizen in grote groepen met 5-minuten-fotostops.

Werken bij Reisbrigade

Reisbrigade is vijf jaar jong en hard aan het werk om de organisatie verder uit te bouwen. Wil jij ons hierbij helpen? Op dit moment hebben we geen vacature op ons kantoor.

Maar heb jij je hart verloren aan Zuid- en/of Oost-Afrika? Ben je helemaal weg van Zuidoost-Azië? Vind je het leuk om mensen te enthousiasmeren? Kan jij foutloos Nederlands schrijven en vormt de Engelse taal ook geen probleem? Wel, stuur ons dan een open sollicitatie.  Wie weet!

Stageplaats bij Reisbrigade

Volg je een toeristische HBO-opleiding? Wil je vanuit Amsterdam de hele wereld leren kennen? Dat kan tijdens je stage bij Reisbrigade! Op dit moment hebben we geen stageplaats beschikbaar, de reiswereld van ‘verre reizen’ ligt stil. We hopen later in 2021 weer een stagiaire nodig te hebben, de vacature komt dan op deze pagina te staan! We maken tegen die tijd graag kennis met een leergierige, ambitieuze en ook gezellige student die dol is op reizen en graag eens achter de schermen van een touroperator wil kijken. Je leert tijdens een stage bij Reisbrigade de kneepjes van het vak en maakt kennis met veel verschillende taken.

Hoe is een stage bij Reisbrigade?

stageplaats-ReisbrigadeCindy was een van onze stagiaires in de eerste maanden van 2020. Zij deed een afstudeerstage voor de HBO studie Toeristisch management aan de Breda University of Applied Sciences, en kende Reisbrigade al omdat ze eerder -samen haar ouders- als klant met Reisbrigade op reis was geweest. Aan het einde van haar stageperiode is Cindy afgestudeerd, en nu studeert zij verder: communicatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit!

Cindy: “Ik heb mijn afstudeerstage van 5 maanden bij Reisbrigade gedaan, tegelijkertijd met het schrijven van mijn afstudeerscriptie. Het fijne was dat ik zelf erg veel input had voor mijn scriptie onderwerp. Heel erg fijn! Doordat Reisbrigade een klein bedrijf is heb ik veel verschillende taken kunnen doen: van het schrijven van blogs, en het verbeteren van de website tot aan het uitvoeren van touroperating klusjes. Kort na het begin van mijn stage kwam corona om de hoek kijken, en moesten we plots allemaal thuiswerken. Ondanks dat ik in de rest van mijn stageperiode niet veel op kantoor ben geweest, was de sfeer toch altijd gezellig en kon ik thuis gewoon verder meewerken bij Reisbrigade”