Vacature of stageplaats bij Reisbrigade?

Reisbrigade is een kleinschalige reisorganisatie met grote ambities. Wij bieden rondreizen aan die we helemaal op maat voor onze reizigers maken, dus elke reis is anders. Daarom bieden we onze reizen enkel aan naar de bestemmingen die we zelf door-en-door kennen. Wij houden van verre reizen, maar dan wel op onze eigen manier: we houden van persoonlijk contact met onze reizigers, een goede service (voor, tijdens en na de reis), we gebruiken zoveel mogelijk kleinschalige hotels en soms overnachtingen bij de mensen thuis, we hebben respect voor de lokale cultuur, we respecteren duurzaamheid en voor ons komen de mensen op nummer één. Reisbrigade is geen voorstander van grote resorts en al helemaal niet van het reizen in grote groepen met 5-minuten-fotostops.

Werken bij Reisbrigade

Reisbrigade is bijna acht jaar jong en na een paar rare jaren (door je-weet-wel) nu weer hard aan het werk om de organisatie verder uit te bouwen. Wil jij ons hierbij helpen? Op dit moment hebben we geen vacature op ons kantoor.

Maar heb jij je hart verloren aan Zuid- en/of Oost-Afrika? Ben je helemaal weg van Zuidoost-Azië? Vind je het leuk om mensen te enthousiasmeren? Kan jij foutloos Nederlands schrijven en vormt de Engelse taal ook geen probleem? Wel, stuur ons dan een open sollicitatie.  Wie weet!

Stageplaats bij Reisbrigade

Volg je een toeristische HBO-opleiding? Wil je vanuit Amsterdam de hele wereld leren kennen? Dat kan tijdens een stage bij Reisbrigade! De reiswereld van ‘verre reizen’ heeft een flinke tijd stil gelegen, maar we kijken hoopvol naar de toekomst. We zoeken weer een stagiair(e) vanaf de zomer van 2023 (eerder hebben we geen ruimte). We maken graag kennis met een leergierige, ambitieuze en ook gezellige student die dol is op reizen en graag eens achter de schermen van een touroperator wil kijken. Je leert tijdens een stage bij Reisbrigade de kneepjes van het vak en maakt kennis met veel verschillende taken. Lees hier alles over onze stagevacature.

Hoe is een stage bij Reisbrigade?

Naomi studeerde International Tourism Management aan de Breda University of Applied Sciences en heeft haar afstudeerstage in 2022 bij Reisbrigade gedaan.

Naomi: “In februari 2022 mocht ik bij Reisbrigade beginnen aan mijn afstudeertraject. Mijn afstudeeronderzoek was gericht op het opzetten van een nieuwe bestemming: Sri Lanka! Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik twee dagen in de week mee mogen draaien in de dagelijkse werkzaamheden bij Reisbrigade op kantoor. Op de andere dagen was ik bezig met mijn onderzoek, dit deed ik zowel thuis als op kantoor. Reisbrigade is een kleine organisatie waar ruimte is voor persoonlijke groei. Het werk is heel veelzijdig, geen dag is hetzelfde. De afwisseling en verantwoordelijkheid die ik kreeg hebben mij geholpen om mij verder te ontwikkelen. In juni 2022 ben ik afgestudeerd, maar was het voor mij nog niet klaar bij Reisbrigade. Ik ben uiteindelijk nog even blijven plakken om verder te werken aan de nieuwe website voor Reisbrigade. Hierbij kwamen weer hele andere nieuwe dingen kijken en daardoor kreeg ik de kans om nog meer nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.”

Lees hier ook de ervaringen van eerdere Reisbrigade-stagiares!

Heb je een vraag? App mij!