Vacature of Stageplaats bij Reisbrigade?

Reisbrigade is een kleinschalige reisorganisatie met grote ambities. Wij bieden rondreizen aan die we helemaal op maat voor onze reizigers maken, dus elke reis is anders. Daarom bieden we onze reizen enkel aan naar de bestemmingen die we zelf door-en-door kennen. Wij houden van verre reizen, maar dan wel op onze eigen manier: we houden van persoonlijk contact met onze reizigers, een goede service (voor, tijdens en na de reis), we gebruiken zoveel mogelijk kleinschalige hotels en soms overnachtingen bij de mensen thuis, we hebben respect voor de lokale cultuur, we respecteren duurzaamheid en voor ons komen de mensen op nummer één. Reisbrigade is geen voorstander van grote resorts en al helemaal niet van het reizen in grote groepen met 5-minuten-fotostops.

Werken bij Reisbrigade

Reisbrigade is vijf jaar jong en hard aan het werk om de organisatie verder uit te bouwen. Wil jij ons hierbij helpen? Op dit moment hebben we geen vacature op ons kantoor.

Maar heb jij je hart verloren aan Zuid- en/of Oost-Afrika? Ben je helemaal weg van Zuidoost-Azië? Vind je het leuk om mensen te enthousiasmeren? Kan jij foutloos Nederlands schrijven en vormt de Engelse taal ook geen probleem? Wel, stuur ons dan een open sollicitatie.  Wie weet!

Stageplaats bij Reisbrigade

Volg je een toeristische HBO-opleiding? Wil je vanuit Amsterdam de hele wereld leren kennen? Dat kan tijdens je stage bij Reisbrigade! Op dit moment hebben we geen stageplaats meer beschikbaar, maar wel weer vanaf januari 2021. We maken graag kennis met een leergierige, ambitieuze en ook gezellige student die dol is op reizen en graag eens achter de schermen van een touroperator wil kijken. Je leert tijdens een stage bij Reisbrigade de kneepjes van het vak en maakt kennis met veel verschillende taken.

Lees hier over de stageplaats bij Reisbrigade!

Stage bij Reisbrigade

vacature stageplaatsRoselyn was onze allereerste stagiaire bij Reisbrigade. Zij deed haar afstudeerstage voor haar HBO studie International Tourism Management van april tot augustus 2018.

Roselyn: “Ik heb vijf maanden stage gelopen bij Reisbrigade en dit deed ik in combinatie met mijn afstudeeronderzoek. Dankzij het meewerken heb ik veel geleerd over de praktijk en de ins and outs van Reisbrigade, dit maakte mijn onderzoek ook wat makkelijker. Omdat Reisbrigade een klein bedrijf is waren mijn dagelijkse werkzaamheden heel erg gevarieerd, en hoe langer ik er was hoe meer verantwoordelijkheden ik kreeg. Heel fijn was dat Kim zelf een tijd les heeft gegeven op een hogeschool, waardoor ze mij heel goed kon helpen met mijn onderzoek; vanuit een zakelijk oogpunt, maar ook dat van een docente. Wat ik ook erg fijn vond, was dat we informeel met elkaar omgingen, waardoor ik me al snel thuis voelde.

Niet geheel onbelangrijk, voor mijn afstudeeronderzoek ben ik voor een maand naar Laos en Thailand gereisd, waar ik de lokale agenten heb kunnen ontmoeten, verschillende hotels heb bezocht en activiteiten heb gedaan, kan wel met gemak zeggen dat dit een van de hoogtepunten was van mijn vier jaar hogeschool. Na vijf maanden stage gelopen te hebben heb ik mijn studie succesvol afgerond en heb ik nóg meer geleerd dan ik had verwacht. De vijf maanden zijn zo voorbij gevlogen. Uiteindelijk heb ik ook nog eens een baan aangeboden gekregen waardoor Reisbrigade nog langer met mij opgescheept zat 😉 “