Vacature of stageplaats bij Reisbrigade?

Reisbrigade is een kleinschalige reisorganisatie met grote ambities. Wij bieden rondreizen aan die we helemaal op maat voor onze reizigers maken, dus elke reis is anders. Daarom bieden we onze reizen enkel aan naar de bestemmingen die we zelf door-en-door kennen. Wij houden van verre reizen, maar dan wel op onze eigen manier: we houden van persoonlijk contact met onze reizigers, een goede service (voor, tijdens en na de reis), we gebruiken zoveel mogelijk kleinschalige hotels en soms overnachtingen bij de mensen thuis, we hebben respect voor de lokale cultuur, we respecteren duurzaamheid en voor ons komen de mensen op nummer één. Reisbrigade is geen voorstander van grote resorts en al helemaal niet van het reizen in grote groepen met 5-minuten-fotostops.

Werken bij Reisbrigade

Reisbrigade is zes jaar jong en na een raar jaar (door je-weet-wel) nu weer hard aan het werk om de organisatie verder uit te bouwen. Wil jij ons hierbij helpen? Op dit moment hebben we geen vacature op ons kantoor.

Maar heb jij je hart verloren aan Zuid- en/of Oost-Afrika? Ben je helemaal weg van Zuidoost-Azië? Vind je het leuk om mensen te enthousiasmeren? Kan jij foutloos Nederlands schrijven en vormt de Engelse taal ook geen probleem? Wel, stuur ons dan een open sollicitatie.  Wie weet!

Stageplaats bij Reisbrigade

Volg je een toeristische HBO-opleiding? Wil je vanuit Amsterdam de hele wereld leren kennen? Dat kan tijdens je stage bij Reisbrigade! De reiswereld van ‘verre reizen’ heeft meer dan een jaar stil gelegen, maar we kijken hoopvol naar de toekomst. We zoeken weer een stagiaire vanaf mei/juni 2022 (eerder hebben we geen ruimte). We maken tegen die tijd graag kennis met een leergierige, ambitieuze en ook gezellige student die dol is op reizen en graag eens achter de schermen van een touroperator wil kijken. Je leert tijdens een stage bij Reisbrigade de kneepjes van het vak en maakt kennis met veel verschillende taken. Lees hier alles over onze stagevacature vanaf mei/juni 2022.

Hoe is een stage bij Reisbrigade?

stagevcature ReisbrigadeAshley deed haar afstudeerstage & onderzoek bij Reisbrigade van februari tot juni 2020. Zij deed een onderzoek naar klantloyaliteit voor haar toeristische studie aan de Hogeschool Inholland Diemen. Intussen is Ashley met haar onderzoek afgestudeerd!

Ashley: “Tijdens mijn afstuderen heb ik 5 maanden stage gelopen bij Reisbrigade, ik was twee dagen in de week werkzaam bij Reisbrigade en drie dagen bezig met het uitvoeren van mijn onderzoek. Ik was op kantoor (en later thuis) voornamelijk actief op de afdeling touroperating. Door deze stage heb ik geleerd hoe een kleinschalige reisorganisatie achter de schermen te werk gaat, en welke stappen Reisbrigade onderneemt om een reis samen te stellen. Tijdens mijn afstudeeronderzoek kwam ik juist meer in contact met de reizigers, wat ik ook weer interessant vond. Hierdoor leerde ik niet alleen wat belangrijk is voor een organisatie, maar ook voor de reiziger. Ik ben dan ook van mening dat dit belangrijke sleutels zijn om je leerproces compleet te maken!”

Chat openen
Heb je een vraag? App mij!