Vacature of stageplaats bij Reisbrigade?

Reisbrigade is een kleinschalige reisorganisatie met grote ambities. Wij bieden rondreizen aan die we helemaal op maat voor onze reizigers maken, dus elke reis is anders. Daarom bieden we onze reizen enkel aan naar de bestemmingen die we zelf door-en-door kennen. Wij houden van verre reizen, maar dan wel op onze eigen manier: we houden van persoonlijk contact met onze reizigers, een goede service (voor, tijdens en na de reis), we gebruiken zoveel mogelijk kleinschalige hotels en soms overnachtingen bij de mensen thuis, we hebben respect voor de lokale cultuur, we respecteren duurzaamheid en voor ons komen de mensen op nummer één. Reisbrigade is geen voorstander van grote resorts en al helemaal niet van het reizen in grote groepen met 5-minuten-fotostops.

Werken bij Reisbrigade

Reisbrigade is zes jaar jong en na een raar jaar (door je-weet-wel) nu weer hard aan het werk om de organisatie verder uit te bouwen. Wil jij ons hierbij helpen? Op dit moment hebben we geen vacature op ons kantoor.

Maar heb jij je hart verloren aan Zuid- en/of Oost-Afrika? Ben je helemaal weg van Zuidoost-Azië? Vind je het leuk om mensen te enthousiasmeren? Kan jij foutloos Nederlands schrijven en vormt de Engelse taal ook geen probleem? Wel, stuur ons dan een open sollicitatie.  Wie weet!

Stageplaats bij Reisbrigade

Volg je een toeristische HBO-opleiding? Wil je vanuit Amsterdam de hele wereld leren kennen? Dat kan tijdens je stage bij Reisbrigade! De reiswereld van ‘verre reizen’ heeft meer dan een jaar stil gelegen, maar we kijken hoopvol naar de toekomst. We zoeken weer een stagiaire vanaf mei/juni 2022 (eerder hebben we geen ruimte). We maken tegen die tijd graag kennis met een leergierige, ambitieuze en ook gezellige student die dol is op reizen en graag eens achter de schermen van een touroperator wil kijken. Je leert tijdens een stage bij Reisbrigade de kneepjes van het vak en maakt kennis met veel verschillende taken. Lees hier alles over onze stagevacature vanaf mei/juni 2022.

Hoe is een stage bij Reisbrigade?

Julia heeft van september 2020 tot januari 2021 haar stage bij Reisbrigade gelopen. Julia studeert Tourism Management aan Hogeschool INHolland en dit was haar 3e-jaars meewerkstage. Na deze stage heeft ze een minor in Engeland gevolgd en op dit moment is ze druk bezig met afstuderen.

Julia: “Tijdens mijn derde jaar als HBO-toerisme studente heb ik stage mogen lopen bij Reisbrigade. Het was erg spannend om de reisbranche in de praktijk te gaan ontdekken, maar het was altijd gezellig bij Reisbrigade en ik heb ontzettend veel geleerd. Mijn stage was vooral gericht op de touroperating-kant waar ik onderzoek deed naar de wensen van klanten met betrekking tot verre reizen in en na de coronacrisis. Uiteraard heeft de pandemie toen veel veranderd aan mijn stage, maar gelukkig heb ik toch drie maanden op kantoor mogen meewerken (de rest online) en heb ik geleerd wat echte flexibiliteit in een bedrijf betekent. Door het nauwe contact dat ik had met alle medewerkers van Reisbrigade, heb ik kunnen proeven van elke afdeling in een reisorganisatie. Van marketing tot facturatie en van annuleringen tot een nieuw bedrijf opstarten. Ik stond zelfs een beetje aan de wieg van Avontuur Dichtbij! Uiteindelijk heb ik ontzettend veel geleerd over hoe een reisorganisatie in elkaar steekt, hoe je omgaat met constante veranderingen in de praktijk en hoe gepassioneerd Reisbrigade is over reizen!”

Heb je een vraag? App mij!