Het hoge Noorden van Vietnam en Laos

Vietnam, Laos & Thailand

Jan was op zoek naar een rondreis door Vietnam en Laos maar dan liefst zonder gids. Dat bleek nog niet zo gemakkelijk te regelen. Uiteindelijk lukte het ons toch om een mooie reis op te zetten door Vietnam en Laos met enkel een chauffeur. Ulrike en Jan waren vooral onder de indruk van het prachtige Vietnam. Relaxen deden ze op een 'bounty' eiland in Thailand.

Rondreis Vietnam meisje in Sa Pa

Met Reisbrigade naar Azië

Interesse in een reis naar Vietnam, Laos en/of Thailand? Reisbrigade kent de bestemming erg goed. Wij kunnen je helpen met het samenstellen van een mooie en complete rondreis. We staan voor je klaar met advies en tips, zodat jouw reis naar Vietnam straks een onvergetelijke ervaring wordt.

Bel of whatsapp Kim:
06 – 222 982 41
Een zeer geslaagde vakantie, mede dankzij de goede voorbereiding, waarbij Reisbrigade rekening hield met onze eigen wensen en hier goede aanvullende tips heeft gegeven. Het contact verliep hierbij bijzonder prettig. Het is duidelijk dat hier nog echt een reis op maat werd gemaakt.
Ulrike & Jan

Reisroute

Dag 1 – aankomst Hanoi
Hoan nghênh (welkom) in Vietnam! Op het vliegveld in Hanoi staan onze chauffeur jullie al op te wachten en brengt hij jullie naar het bekende hotel. Buiten is het een chaos van jewelste met al die scooters maar binnen in het hotel is het aangenaam rustig. Jullie hotel is centraal gelegen in de oude wijk. Fris jullie even op en ga dan alvast eens een kijkje nemen in het oude kwartier. Jullie weten de weg. Overnachting in Hanoi Boutique hotel.

Dag 2 – culinaire kennismaking met Hanoi
Jullie gaan op culinaire ontdekkingsreis door Hanoi. Jullie worden door de chauffeur opgehaald en naar de beste eettentjes van Hanoi gebracht. Hij weet precies waar je moet zijn voor de lekkerste Pho Bo (rundvleesnoedelsoep), Nom (groene papaja salade met rundvlees), Banh Goi (pastei gevuld met varkensvlees en champignons), Banh Cuon (rijst met varken en gebakken ui) of Bun Cha (noedels met gegrild varkensvlees). Vergeet niet om het versgebrouwen bier bia hoi te proeven. Overnachting in Hanoi Boutique hotel. Ontbijt inbegrepen.

Dag 3 – vrije dag Hanoi
Nog een dag om Hanoi te verkennen. Aangezien jullie er al geweest zijn, hebben jullie waarschijnlijk de bekendste plekken al gezien. Breng zeker een bezoek aan het mausoleum van Ho Chi Minh, ook wel “uncle Ho” genoemd, mochten jullie dat nog niet gedaan hebben. Deze plek is een belangrijk symbool voor alle mensen uit Vietnam. Willen jullie meer te weten komen over de Vietnamese samenleving dan raad ik het museum voor etnologie aan. Overnachting in Hanoi Boutique hotel. Ontbijt inbegrepen.

Rondreis Vietnam op de fiets in HanoiHanoi
Rondreis Vietnam eten op straat in Hanoi
Rondreis Vietnam verkeer in Hanoi

Jan over Phở: Ik hou van deze soep, ’s morgens, ’s middags en ’s avonds. Op smaak gebracht met frisse kruiden. Zo lang er Phở is, is alles goed.

Dag 4 – naar Ba Be meer
De chauffeur brengt jullie in ongeveer 3 uur naar Thai Nguyen. Hier bezoeken jullie – als jullie willen – het etnologische museum en leren jullie meer over de etnische groepen die in de bergen leven. Vanaf hier gaan jullie via smalle wegen door de bergen en langs theeplantages naar het Ba Be nationaal park en meer bepaald het dorpje Pac Ngoi van de Tay stam. Zij wonen in paaldorpen vlak aan het meer. Overnachting in een homestay in Pac Ngoi. Ontbijt en diner inbegrepen.

Dag 5 – boottocht over het Ba Be meer
Na het ontbijt komt een bootsman jullie halen voor een boottocht over het hele Ba Be meer. Het lijken drie meren maar eigenlijk is het er maar 1. Op het meer worden jullie omringd door indrukwekkende bergen met groene bossen tegen de hellingen. Adembenemend!  Jullie bezoeken tijdens de boottocht de Dong Nguoi Xua grot en de Dau Dang waterval. Na een lunch vlakbij de waterval gaan jullie het grote meer op. Daarna worden jullie weer bij de homestay afgezet voor een gezellige avond bij de Tay. Overnachting in een homestay in Pac Ngoi. Ontbijt, lunch en diner inbegrepen.

Rondreis Vietnam met de boot op Ba Be LakeBa Be meer

Dag 6 – via de Hua Ma grot naar Meo Vac
Na het ontbijt vertrekken jullie met de auto naar de Hua Ma grot, volgens velen de mooiste en meest spectaculaire grot van Vietnam. De grot is recentelijk ontdekt en daardoor nog in zeer goede staat. Door een natuurlijk geologisch proces is de grot in duizenden jaren gevormd, en de ontelbare stalagmieten en stalactieten hebben allemaal andere vormen. De een lijkt op een godin, andere op hoge torens of zelfs op een formeel Chinees hof uit vervlogen tijden. Vervolgens rijden jullie naar Meo Vac. Onderweg zien jullie kleine dorpjes van de H’mong, als jullie willen kunnen jullie daar stoppen en ervaren hoe zwaar het leven hier is. Jullie overnachten in het beste hotel in de stad, maar verwacht niet teveel, want zoveel hotels zijn hier nog niet. Overnachting in Hoa Cuong Hotel. Ontbijt inbegrepen.

Dag 7 – vrije dag Meo Vac
Gisteren was een lange reisdag dus tijd om het vandaag wat rustiger aan te doen. Het hotel in Meo Vac serveert geen ontbijt, maar de chauffeur neemt jullie mee naar een plaats waar jullie kunnen ontbijten. Meo Vac is een rustig dorp in het uiterste noorden van Vietnam. Toeristen zijn ze hier nog niet gewend. Je ziet hier nog steeds de sporen van het communisme. Alle stenen gebouwen zijn in handen van de regering en versierd met rode banieren. Overnachting in Hoa Cuong Hotel. Ontbijt inbegrepen.

Rondreis Vietnam uitzicht bij Ma Pi Leng

Dag 8 – zondagsmarkt Meo Vac; naar Dong Van
Het is zondag! Dat betekent marktdag in Meo Vac. Van heinde en ver komen Mong volken naar hier om goederen in te kopen en te verkopen, maar ook om op de hoogte te blijven van de laatste roddels en nieuwtjes. Het is een prachtig zicht met al die kleurrijke volken. Neem jullie tijd want dit gaan jullie fantastisch vinden. Hou er wel rekening mee dat er ondertussen al wel wat toeristen komen. Als jullie willen, kunnen jullie daarna nog een klein dorp van de Lolo bezoeken alvorens jullie Meo Vac verlaten. De Lolo zijn een etnische minderheid van ongeveer 4.700 mensen.

De route die jullie nemen, is schitterend. De Ma Pi Leng pas wordt beschouwd als landschappelijk erfgoed. Het is misschien wel het mooiste uitzichtpunt van het hele land. In Lung Cu bezoeken jullie een dorp van de H’mong en een dorp van de Red Lolo. Let op, alles kan en niets hoeft. Overnachting in Hoa Cuong Hotel Dong Van. Ontbijt inbegrepen.

Rondreis Vietnam Meo Vac
Rondreis Vietnam op de markt bij Meo Vac
Rondreis Vietnam markt van Meo VacZondagsmarkt in Meo Vac

Het afdingen, de grote diversiteit in aanbod, de levendige gesprekken omdat men elkaar al eventjes niet heeft gezien, de prachtige klederdrachten, een vriendelijk glimlachen, maar ook de ongewone behandeling van dieren. Alles tezamen: bont en levendig.

Dag 9 – naar Pan Hou
Het landschap onderweg is werkelijk adembenemend. Prachtig groene rijstterrassen en overal lokale mensen aan het werk. Bezoek het traditionele dorp Nam Dam van de Zao Ao Dai, gelegen aan de voet van de Quan Ba bergen. Ao Dai betekent in het Vietnamees jurk, dus jullie gaan op bezoek bij de jurken-Zao. Daarna gaat het 46 kilometer steil omhoog via de spectaculair Quan Ba bergpas. Als jullie boven zijn, hebben jullie de poort van de hemel bereikt. Vanaf hier zien jullie de Tam Son vallei liggen met zijn groene rijstvelden en kleurrijke bloemenvelden. Vooral de zogenaamde tweelingbergen, ingebed tussen de rijstvelden met de kalkstenen bergen op de achtergrond zijn een echt spektakel.

Aan het einde van de namiddag komen jullie aan in Pan Hou. Dit is een van de armste regio’s van Vietnam en grenst met China. Jullie overnachten hier in een mooie ecolodge bij de Thong Nguyen gemeenschap. Overnachting in een Pan Hou Village. Ontbijt inbegrepen.

Dag 10 – vrije dag Pan Hou
Na het ontbijt kunnen jullie er op uitgaan om de regio te verkennen. Ga wandelen door de bergen en langs rijstterrassen naar het dorp Yao. Hier leven de Man Ta Pan. Jullie kunnen lunchen in het dorp en hebben alle tijd om kennis te maken met de inwoners van het dorp. Of blijf gewoon lekker bij de lodge. Morgen weer een lange reisdag en dan is zo’n dagje helemaal niets best lekker. Overnachting in Pan Hou village. Ontbijt en diner inbegrepen.

Rondreis Vietnam wandelen bij Sa PaWandelen in Sa Pa

Dag 11 – naar Sa Pa
Jullie maken een stop maken in de nabijheid van Sa Pa om zo de afstand te beperken en ervoor te zorgen dat jullie onderweg nog kunnen stoppen. Jullie mooie overnachtingsplaats heet Eco Palms House en ligt op 6 kilometer verwijderd van Sa Pa. Onderweg tijdens het rijden ontmoeten jullie verschillende bergvolkeren zoals de Nung, Tay, Red Dao, Dao Ao Dai, La Chi en Co Lao. Overnachting in Eco Palms House. Ontbijt inbegrepen.

Dag 12 – naar Lai Chau
Na een ontbijt met hopelijk waanzinnig uitzicht tijd om weer verder te reizen. Wederom een dag met geweldige uitzichten op de bergtoppen en eindeloze valleien. Onderweg tijdens het rijden, ontmoeten jullie verschillende bergvolkeren zoals de Nung, Tay, Red Dao, Dao Ao Dai, La Chi en Co Lao. Overnachting in Muonh Thanh Lai Chau. Ontbijt inbegrepen.

Rondreis Vietnam dames in klederdracht op de markt van Lai Chau
Rondreis Vietnam Lai Chau meisjes op de weg
Rondreis Vietnam Lai Chau afwassen op de straat

Dag 13 – naar Dien Bien Phu
Laatste dag alweer want vandaag rijden jullie naar Dien Bien Phu aan de grens met Laos. Hier heeft een van de meest belangrijke historische gebeurtenissen van Vietnam plaatsgevonden, namelijk de overwinning op het Franse leger in 1954. Mocht dit jullie interesseren, bezoek dan zeker het lokale Dien Bien Phu-museum en het voormalige slagveld. Overnachting in Muong Thanh Dien Bien hotel. Ontbijt inbegrepen.

Dag 14 – naar Muang Khua
Jullie nemen afscheid van de chauffeur bij de grens. Aan de andere kant wacht jullie chauffeur jullie op en hij zal jullie helpen bij de immigratie. Vervolgens rijden jullie door het gebied van de Khamu en Hmong bergvolken naar Muang Khua. Het hotel voor de nacht stelt niet veel voor, maar er is weinig anders in dit kleine dorp. Overnachting in Sernaly hotel. Ontbijt inbegrepen.  

Dag 15 – naar Muang La
Sta vroeg op en ga eerst nog langs de markt. Jullie verlaten de vallei van Muang Khua en rijden via prachtig landschap naar Muang La. Hier hebben jullie de kans om het heilige Boeddha beeld in de Pra Xack Kham tempel te bewonderen. Dit 400 jaar oude beeld is legendarisch en een van de belangrijkste beelden in Laos. Daarna gaan jullie naar de natuurlijke warmwaterbronnen. In Pak Nam Noi bezoeken jullie nog een kleine lokale markt waar de bergvolken hun groenten en wilde dieren verkopen. De ideale plek om een heerlijk Laotiaanse koffie te nuttigen. Overnachting in Beui Chit Guesthouse. Ontbijt inbegrepen.

Rondreis Laos mensen in klederdracht op de markt van Pak Nam Noi
Rondreis Laos etenswaren op de markt in Pak Nam Noi
Rondreis Laos kinderen en een varken in Pak Nam Noi

Dag 16 – naar Nong Khiaw
Nong Khiaw is gelegen aan de Nam Ou-rivier. Je hebt hier prachtig zicht op imposante kalkstenen rotsen. Gedaan met sobere hotels. Tijd voor een beetje luxe! Overnachting in Mandala Ou resort. Ontbijt inbegrepen.

Dag 17 – vrije dag Nong Khiaw
Een vrije dag om te genieten van de mooie natuur en omgeving. Stippel een wandeling uit of misschien is dit wel de ideale plek om aan je boek te beginnen. Het is in ieder geval erg leuk om het leven op en aan de rivier gade te slaan. Kortom, een heerlijk relaxed dagje vandaag! Mochten jullie willen, kunnen jullie een bezoek brengen aan Muang Ngoi. Overnachting in Mandala Ou resort. Ontbijt inbegrepen.

Rondreis Laos boten in de Nam Ou rivier bij Nong KhiawNam Ou rivier

Dag 18 – naar Luang Prabang
Na het ontbijt komt de kapitein jullie ophalen voor een boottocht van ongeveer 7 uur over de Nam Ou-rivier met een slowboat. De boottocht is een lange, harde zit maar absoluut de moeite waard. Kinderen nemen een bad in de rivier, koeien staan te drinken, vrouwen doen de was en je komt ook nog goudzoekers tegen. Oh en schrik niet als de kapitein een lift wil geven aan de lokale bevolking, maar volgens mij vinden jullie dat alleen maar leuk. Onderweg stoppen jullie nog bij de Pak Ou-grotten. Deze liggen ongeveer 45 kilometer ten noorden van Luang Prabang. De grotten liggen op de plek waar de Nam Ou-rivier en de Mekong samen komen. In de Pak Ou-grotten zijn duizenden grote en kleine Boeddhabeeldjes te bewonderen, die daar staat opgesteld. Vervolgens varen jullie door naar Luang Prabang waar jullie in de namiddag zullen aankomen. Overnachting in Villa Oasis. Ontbijt inbegrepen.

Dag 19 t/m 21 – vrije dagen Luang Prabang
Luang Prabang is één van de meest sfeervolle steden van Azië en is uitgeroepen tot Unesco werelderfgoed. De stad ligt op een schiereiland, ingebed tussen de Kane-rivier en de machtige Mekong-rivier. Hier vind je tientallen grotere en kleinere boeddhistische tempels, oude Franse koloniale architectuur en veel gezellige restaurantjes. Vanwege de kleine afstanden is alles gemakkelijk te lopen. Het stadsmuseum, eens het paleis van de voormalige koning, is zeker het bezoeken waard. Op de gezellige markt of al wandelend door de straatjes kom je al snel in contact  met de gastvrije bevolking. Luang Prabang ademt een boeddhistische sfeer uit. Jong en oud komen naar de tempels toe om te offeren en overal lopen monniken in hun oranje gewaden. Sta je rond zonsopgang op, dan zul je de monniken met hun bedelnappen door de stad zien lopen en de bevolking zegenen in ruil voor wat eten. Als snel zullen jullie ontdekken waarom ik zo’n fan ben van deze stad: een avondmarkt met heerlijk eten, gezellige bars, mooie souvenirs en een serene sfeer. Overnachtingen in Villa Oasis. Ontbijt inbegrepen.

Rondreis Laos mensen bij de Kuang Si watervallen bij Luang PrabangKuang Si watervallen
Rondreis Laos tempel in Luang Prabang
Rondreis Laos eten op de avondmarkt in Luang Prabang

Dag 22 – naar Vang Vieng
De chauffeur brengt jullie naar Vang Vieng. Onderweg stoppen jullie in Kasi voor lunch. Langs de weg zien jullie kinderen spelen in de rivieren en dorpelingen producten weven om te verkopen op de markt. Zien jullie iets leuks of interessants dan kunnen jullie altijd stoppen. Het dorp Vang Vieng ligt aan de oevers van de Nam Song-rivier. De rivier is er prachtig omgeven door karstgebergte. Vang Vieng staat bekend om haar mooie zonsondergang. Overnachting in Thavonsouk Hotel. Ontbijt inbegrepen.

Dag 23 – vrije dag Vang Vieng
Het hotel is prachtig gelegen aan de rivier en het is hier heerlijk zitten. Toch zin in actie? Huur een fiets en verken de lokale omgeving van rijstvelden en karstgesteente. Jullie kunnen ook een kajak huren. Het maakt niet uit wat jullie doen, maar vergeet niet van de omgeving te genieten want die is prachtig.  Overnachting in Thavonsouk Hotel. Ontbijt inbegrepen.

Jan: Met de luchtballon in de zonsopgang zweven en dan genieten van de het wonderbaarlijke landschap rondom Vang Vieng. Even later op de scooter de omgeving verkennen en ’s middags een paar uurtjes ontspannen op de rivier op een grote band.

Rondreis Laos mensen klaar voor een ballonvlucht bij Vang Ving
Rondreis Laos mensen in de velden bij Vang Ving
Rondreis Laos ballonvlucht bij Vang ViengBallonvlucht in de buurt van Vang Vieng

Dag 24 – naar Vientiane
Na het ontbijt rijden jullie in 3 tot 5 uur naar de hoofdstad van Laos, Vientiane. Deze kleine hoofdstad is eerder een slaperig dorp aan de oevers van de Mekong. De namiddag zijn jullie vrij om de stad te gaan verkennen. Enkele monumenten die interessant zijn om te bezoeken zijn de Patuxai, de Laotiaanse versie van de Arch de Triomph, de Wat Sisaket en het belangrijkste monument van het hele land, namelijk de Pha That Luang Stupa. Deze enorme stupa is geheel met bladgoud bedekt. Het is er altijd druk met devote mensen en monniken in oranje gewaden. Overnachting in Chanthapanya hotel. Ontbijt inbegrepen.

Dag 25 – vrije dag Vientiane
Misschien is het gisteren niet gelukt om alles te bezoeken, dus hebben jullie vandaag nog een dag. De markt is ook zeker nog de moeite waard om langs te gaan. Wil je graag eens wat anders ga dan naar het nabijgelegen Buddha park. Een beetje een raar park met heel veel verschillende Boeddhabeelden. Niet helemaal mijn ding, maar grappig om gezien te hebben. Overnachting in Chanthapanya hotel. Ontbijt inbegrepen.

Rondreis Laos mensen bij het Buddha Park VientianeBuddah park in Vientiane

Ons was gezegd dat Vientiane niet zo veel te bieden heeft. We kwamen echter tijd te kort. Vriendelijke en behulpzame bevolking en prachtige tempels met verrassend weinig bezoekers.

Dag 26 – vlucht naar Bangkok
Na het ontbijt en het uitchecken worden jullie naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Bangkok met Air Asia. Tijd voor deel drie en het laatste deel van jullie Indochina-avontuur. Overnachting in Royal Princess Larn Luang. Ontbijt inbegrepen.

Dag 27 t/m 28 – vrije dagen Bangkok
Er valt hier veel te beleven. Bangkok kent vele tempels, waaronder Wat Po, een van de oudste en grootste tempels van Bangkok. De tempel is bekend omwille van het Boeddhabeeld van maar liefst 43 meter. In het koninklijk paleis vind je Wat Pra Kaew Kaew, het belangrijkste heiligdom van het hele koninkrijk. Wat Arun staat aan de andere kant van de Chao Praya-rivier maar is zeker een bezoek waard. En je mag deze tempel beklimmen. Wat ook veel mensen doen en echt leuk is, is fietsen door Bangkok. Met de fiets gaan jullie dwars door de markt in Chinatown. Goed opletten want mensen komen van overal en er is zoveel te zien. Het eerste gedeelte van de fietstocht gaat door het drukke centrum. Vervolgens gaan jullie met fiets en al aan boord van een klongboot en varen jullie naar de overkant van de Chao Praya rivier en via kleine kanalen leer je de stad van een andere kant kennen. Overnachtingen in Royal Princess Larn Luang. Ontbijt inbegrepen.

Rondreis Thailand koninklijk paleis in BangkokBangkok
Rondreis Thailand de gouden berg tempel in Bangkok
Rondreis Vietnam volle straat in Hanoi

Dag 31 t/m 34 – vrije dagen Ko Mak
Het rondreizen zit erop! Nu is het rusten en relaxen geblazen. Tijd voor een Chang biertje, een beetje zon en een prachtig strand. Mochten jullie toch nog actief voelen, dan kan er altijd gesnorkeld of gedoken worden. Jullie kunnen zelfs nog gaan kajakken en achteraf een massage nemen. Overnachtingen in Seavana Beach Resort. Ontbijt inbegrepen.

Dag 35 – naar de luchthaven van Bangkok
Jullie hebben nog alle tijd in de ochtend. Na het uitchecken nemen jullie de ferry terug naar het vasteland en worden jullie naar de luchthaven van Bangkok gebracht.

Rondreis Thailand zonsondergang op Ko MakKo Mak

Accommodaties

Hieronder vind je de drie accommodaties die Jan en Ulrike het allerfijnste vonden. Ze zijn ook nog een grote fan van het Hanoi Boutique hotel in Hanoi. Dit is een geweldige plek om te acclimatiseren en het personeel is supervriendelijk. Alle accommodaties zijn aan te passen aan jullie wensen.

Eco Palms House, Sa Pa (Vietnam)

Eco Palms House, Sa Pa (Vietnam)

Standaard

Eco Palms House, Sa Pa (Vietnam)

Eco Palms House, Sa Pa (Vietnam)

Standaard

Prachtige ligging midden tussen de rijstvelden en ver van het centrum van Sa Pa.
Mandela Ou Resort, Nong Khiaw (Laos)

Mandela Ou Resort, Nong Khiaw (Laos)

Standaard

Mandela Ou Resort, Nong Khiaw (Laos)

Mandela Ou Resort, Nong Khiaw (Laos)

Standaard

Deze accommodatie heeft het allemaal: goede kamers, mooie ligging en vriendelijk personeel.
Seavana Beach Resort, Ko Mak (Thailand)

Seavana Beach Resort, Ko Mak (Thailand)

Luxe

Seavana Beach Resort, Ko Mak (Thailand)

Seavana Beach Resort, Ko Mak (Thailand)

Luxe

Mooiste hotel van het eiland met een lekker restaurant en fantastisch personeel.
Rondreis Vietnam meisje in Sa Pa

Wil je ook graag naar Azië?

Heb je interesse in deze rondreis? Vul dan het reisvoorstel in. Wil je liever een dag langer ergens blijven of liever twee dagen korter? Geen probleem, alles kan. Reisbrigade staat voor je klaar met advies en tips, zodat ook jouw reis straks een onvergetelijke ervaring wordt.

Bel of whatsapp Kim:
06 – 222 982 41

Over deze rondreis

Reissom € 7.895,-

Prijs gebaseerd op twee personen

Inbegrepen

 • 33 overnachtingen
 • transfers van en naar de luchthavens
 • privé-vervoer zoals beschreven in de reisroute met Engelssprekende chauffeur
 • privé-boot van Nong Khiaw naar Luang Prabang met lokale kapitein
 • binnenlandse vlucht van Vientiane naar Bangkok
 • maaltijden: 33x ontbijt, 1x lunch en 4x diner
 • streetfoodtour met chauffeur in Hanoi
 • boottocht op het Ba Be meer
 • bezoek aan de Pak Ou grotten

Niet inbegrepen

 • internationale vluchten
 • reis- en of annuleringsverzekeringen
 • overige niet genoemde maaltijden en drankjes
 • €2,50 p.p. bijdrage SGR
 • €2,50 bijdrage Calamiteitenfonds
 • fooien
 • persoonlijke uitgaven
 • optionele excursies
 • entreegelden
 • visum Vietnam en Laos

Rondreizen door Vietnam

Wil je graag naar Azië maar heb je nog geen idee van de route? Bekijk dan hieronder de rondreizen die we hebben samengesteld voor andere reizigers. Ideaal om inspiratie op te doen. Je kan deze voorbeelden als basis nemen en naar eigen wens aanpassen.

Smaakvol Vietnam

Smaakvol Vietnam

22 DAGEN

Mooie, actieve reis dwars door Vietnam. Je reist op een comfortabele manier van Hanoi in het noorden van Vietnam via Hué en Hoi An naar beneden tot aan de Mekongdelta en Ho Chi Minh.

Rondreizen door Thailand

Maak Je Hoofd Leeg Tijdens Een Yoga Retreat

Maak je hoofd leeg tijdens een yoga retreat

4 DAGEN

Het ultieme recept om binnen de kortste keren je hoofd volledig leeg te maken en je batterij weer helemaal op te laden? Wellness, yoga, gezond en lekker eten en een prachtig uitzicht. Wat wil een mens nog meer?

Tropische Belevenissen

Tropische belevenissen

18 DAGEN

Deze familierondreis naar Thailand is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, van baby tot tiener. Fietsen in Bangkok, treinrit in Kanchanaburi, tempels beklimmen, olifanten wassen en zwemmen in de zee: het komt allemaal aan bod tijdens deze gezinsreis.

Rondreizen door Laos

Reizen Langs De Machtige Mekong

Reizen langs de machtige Mekong

20 DAGEN

Deze familierondreis is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en brengt je langs de hoogtepunten van Laos. Jullie reizen van noord naar zuid en maken onderweg kennis met de geschiedenis, natuur en de Laotiaanse bevolking.