Reviews Zuid-Afrika

Ben je een rondreis Zuid-Afrika aan het plannen? En ben je benieuwd wat Reisbrigade reizigers over hun Zuid-Afrika reis te vertellen hebben? Lees dan hier de reviews die wij ontvangen hebben!

Net als jij, zijn ook wij nieuwsgierig naar de reviews van onze reizigers. Enkele dagen na thuiskomt ontvangen onze reizigers een enquête, waarin we vragen naar hun reiservaringen en een kort verslag dat we hier mogen plaatsen. Ook kun je de ervaringen over Reisbrigade van onze reizigers teruglezen op de externe review-verzamelpagina van Trustpilot, klik op de link:

Reviews Trustpilot

Reviews alle bestemmingen

2020

Guido | maart 2020
Prachtige vakantiereis gehad in Zuid Afrika. Een topvakantie op elk vlak met vele aangename verrassingen. Echt top !!! een echte aanrader!!! Om het kort en op z’n Zuid-Afrikaans te verwoorden: ’n fantastische reis.

Jose & Kathelijn | januari 2020
We hadden een super mooie reis in Zuid Afrika, perfect geregeld door Reisbrigade. We hadden het gevoel dat ze met ons meereisden en bezorgd waren over het goede verloop. Dikke proficiat aan de medewerkers. Goesting om Zuid Afrika verder te ontdekken… misschien volgend jaar.

2019

Yvonne en Eric | december 2019
Geweldige reis gehad met prima begeleiding vooraf, tijdens (wanneer nodig) en na de reis. Zeer afwisselende verblijven en iedere keer weer een meestal positieve verrassing. Een volgende keer die er zeker gaat komen, zullen we het zeker rechtstreeks met Reisbrigade gaan doen!

Marc & Hilde | juli 2019
Zuid-Afrika is een zeer mooi land met zowel in het noorden als in het zuiden bezienswaardigheden. Onze reis verliep heel vlot, ook al moesten we soms een behoorlijke afstand overbruggen. Het roadbook met de extra tips kwam daarbij uitstekend van pas. Het spotten van wilde dieren is absoluut een hoogtepunt. Je kan het samen met een ranger doen ( aan te raden bij een eerste keer) maar ook met de eigen auto. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Af en toe proberen ze wel je iets ( veel te duur ) aan te smeren. Afdingen op de plaatselijke marktjes !. In officiele centra zijn prachtige hand- en kunstwerken te koop, waarbij je de Zwart Afrikaanse bevolking steunt. Doen ! Je eet er lekker en naar ieders heug voor een schappelijke prijs. Kortom het bezoeken waard.

Tom | oktober 2019
Zeer mooie en volledige reis waar je alle highlights van het oostelijk deel van Zuid Afrika te zien krijgt

Marion | oktober 2019
We hebben een heerlijke reis gehad in Zuid-Afrika. Mooie locaties, prachtige safari’s. Veel gezien en gedaan. We kijken terug op een heerlijke reis.

Erik & Rita | april 2019
Wij willen de Reisbrigade hartelijk danken voor een onvergetelijke reis door zuid Afrika.

Het programma dat werd voorgesteld was zeer aangenaam en gebalanceerd, geen rush maar volop genieten van de plaatsjes die we hebben aangedaan en de overweldigende natuur. De accomodaties waren op en top charmerend elk op hun manier. We hebben genoten van elk moment. Tel daarbovenop het mooie weer en je hebt een perfecte mix van ontdekken, verbazen en genieten.

Een ware plus voor de Reisbrigade.

Dat smaakt naar meer.

Paul, Annemie, Bruno en Kathleen | februari 2019

Ruim een maand lang hebben wij dankzij Reisbrigade genoten van Zuid-Afrika. De reis was in alle opzichten prima geregeld. We belandden op onverwachte maar bijzonder mooie locaties met prachtige natuur. Via perfect uitgekozen plaatselijke touroperator leerden we het land en zijn bewoners kennen als bijzonder gastvrij, vriendelijk, met een warm hart en een open blik. Dankjewel Reisbrigade!

2018

José & Harry | september 2018
Reisbrigade had voor ons precies de juiste toon gevonden bij de invulling van onze vijfweekse reis door Zuid Afrika en Namibië. Het programma voldeed volledig aan onze wensen. De tocht was enorm boeiend en de overnachtingen comfortabel. De trajecten waren qua afstand prima te doen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Onze complimenten voor Reisbrigade!

Mireille & Barend | september 2018
Reisbrigade organiseerde voor ons een selfdrive tour met huurauto van bijna 3 weken door Zuid Afrika. Op maat gesneden, zoals wij het wilden. Alles was prima geregeld en we hebben genoten. Mooie accomodaties, alles goed bereikbaar. We hadden dit onmogelijk zelf zo kunnen regelen. Heel fijn om zowel voor als tijdens de reis direct contact te kunnen hebben met reisagente Kim, via Whatsapp. Altijd positief en betrokken. Van harte aanbevolen!

Heidy (groepsreis met 37 reizigers) | september 2018
22 daagse rondreis Zuid Afrika: Een reis om nooit te vergeten. Na anderhalf jaar voorbereiding was het op 7 september 2018 dan zover. Vanaf de aankomst in Johannesburg tot de laatste dag in Kaapstad kwamen we van de ene verbazing naar de andere verbazing. Elke dag was een verrassing. Zo mooi, elk land met zijn bijzonder cultuur  en prachtige natuur. We hebben 1 nacht bij de lokale bevolking geslapen. Wat een ontvangst, GEWELDIG. Treinreis naar Kimberley, zo uniek. Gelukkig hebben we dit ook mogen meemaken. We hebben Zuid Afrika geproefd, gevoeld, ervaren en beleefd. Reisbrigade, Kim; bedankt voor deze onvergetelijke vakantie.

Cynthia, Marcel & Cindy (19 jaar) | augustus 2018
Super vakantie gehad in Zuid Afrika. Plezierig intake gesprek met Kim gehad, wat een inlevingsvermogen. Aan de hand van ons verhaal heeft ze een erg mooie persoonlijke route gemaakt, aangepast aan onze wensen met veel leuke tips en tricks voor onderweg. Handige routebeschrijving en vouchers maakten deze mooie bijzondere reis voor ons compleet. Een reis om NOOIT te vergeten. Bedankt Kim voor alle inspanning en geduld😘

Fiona & Johan | juli 2018
Samen met Kim hebben wij onze reis naar Zuid-Afrika samengesteld aan de hand van onze wensen, aangevuld met de tips en kennis van Kim. We hebben een prachtige reis gehad en enorm genoten! Onze reis was heel mooi opgebouwd.

Dirk & Ilse | juli 2018
Dankzij de Reisbrigade hebben we een prachtige reis gemaakt door Zuid-Afrika. Op voorhand hebben we heel goed kunnen doorpraten wat we wilden bezoeken en wanneer wij wijzigingen wilden aanbrengen aan de voorstellen van de Reisbrigade, dit werd steeds onmiddellijk gedaan. De duidelijke beschrijvingen hebben ons zeker ook goed geholpen om onze reis te maken door Zuid-Afrika. Ook de zorg eens we vertrokken waren was zeer groot. Toen één van onze valiezen niet bleek mee gekomen te zijn van Amsterdam naar Johannesburg konden wij op de steun van de Reisbrigade rekenen om ons te helpen. Wijzelf waren ondertussen al vertrokken in Johannesburg maar jullie hebben mee geholpen om onze bagage op één van onze stopplaatsen te krijgen. Ook de Whatsapp groep die werd aangemaakt speciaal voor onze reis was zeer goed. En de blijvende interesse van jullie hoe het was en steeds de vraag of men met iets kon helpen deed deugd. Het was een zekerheid om jullie steeds op deze manier zeer nabij te hebben. Kortom bedankt voor alles. Jullie hebben er mee voor gezorgd dat we een onvergetelijke reis hebben gehad !

Jolanda | mei 2018
It was AMAZING! Wat hebben wij van onze fantastische reis genoten. We begonnen met een valse start maar de reisbrigade heeft dit goed opgelost. We hebben toen we eenmaal  waren aangekomen van het eerste tot het laatste moment ons uitstekend vermaakt. De reis was zeer goed opgebouwd, genoeg afwisseling voor de kids, mooie accommodaties die voldeden aan onze wensen en afgesloten met een enorme klapper. Tussendoor heel goed contact gehad als we vragen hadden. In 1 woord fantastisch.

2017

Jeroen, Rob & Liesbeth | augustus 2017
Kim heeft een mooie maatreis Zuid Afrika voor ons samengesteld met standaard highlights en plaatsen off the beaten track: safari, een driedaagse trail in het Kruger, walvissen spotten aan de ruige Wild Coast en wandelen in de Drakensbergen. De overnachtingsplekken waren super.

Familie met een kind van één jaar | april 2017
Op voorhand hebben we met Kim een reisplan gemaakt voor Zuid-Afrika dat goed aansloot bij onze wensen en reis met een kleintje van 1 jaar. De reis zelf was geweldig: Erg mooie plekken gezien, fijne accomodaties en een goede balans van reizen en rust. Dat laatst is erg fijn met een kleine. Kim is tijdens de reis ook altijd te bereiken indien er toch problemen voordoen: Dat geeft een fijn gevoel.

2016

Corien & Willem | juli 2016
“We hebben een prachtige vakantie gehad, meestal heerlijk weer, we vinden het een erg mooi land, hadden niet verwacht dat er zoveel bergen zouden zijn. Het is eigenlijk nergens vlak. Er was eigenlijk niets wat we niet leuk of mooi vonden. Vriendelijke mensen!”

Anita | februari 2016
“We hebben een prachtige reis gemaakt door Zuid-Afrika. Het is heel goed te doen om zelf te rijden. Het is niet druk op de weg en de wegen zijn van goede kwaliteit. Accommodaties waren kleinschalig en comfortabel, precies wat we wilden. Reisbrigade heeft goed naar onze wensen geluisterd en alles liep op rolletjes. We kunnen deze organisatie aan iedereen aanbevelen en zullen een volgende keer ook weer een beroep op Reisbrigade doen! Dank voor alle goede zorgen Kim!”

Bekijk de reis die Anita gemaakt heeft.

Atie | februari 2016
“Samen met een vriendin een prachtige reis gemaakt door Zuid Afrika, georganiseerd door Reisbrigade. Geweldig Kim, wat hebben we genoten! De accommodaties, de route, het programma etc. alles was in één woord uitstekend!”

“Dat hier en daar de beschreven afstand niet klopte of de verafgelegen accommodatie niet goed te vinden was, daar konden we inkomen, zeker als het bewegwijzeringsbord verdwenen was, ha, ha. Maar alles verliep prima. Ook het reizen met de auto was een makkie. Zeer weinig verkeer en de wegen in uitstekende staat meestal. Geen enkele wanklank wat betreft de veiligheid. We hebben ons overal safe gevoeld! Kortom, een aanrader voor iedereen die richting Zuid Afrika denkt te gaan. Bij Reisbrigade ben je in goeie handen!”

Bekijk de reis die Atie gemaakt heeft.

Naar overzicht Zuid-Afrika
Heb je een vraag? App mij!