Reviews Vietnam

Ben je een rondreis Vietnam aan het plannen? En ben je benieuwd wat Reisbrigade reizigers over hun Vietnam reis te vertellen hebben? Lees dan hier de reviews die wij ontvangen hebben!

Net als jij, zijn ook wij nieuwsgierig naar de reviews van onze reizigers. Enkele dagen na thuiskomt ontvangen onze reizigers een enquête, waarin we vragen naar hun reiservaringen en een kort verslag dat we hier mogen plaatsen. Ook kun je de ervaringen over Reisbrigade van onze reizigers teruglezen op de externe review-verzamelpagina van Trustpilot, klik op de link:

Reviews Trustpilot

Reviews alle bestemmingen

2020

Kim en Hans | maart 2020
Fantastisch magische reis door Vietnam. Helemaal compleet verzorgd en in de watten gelegd. De reis en transfers alles tot in de puntjes geregeld. De accommodaties allemaal goed tot zeer goed met heerlijke bedden goed sanitair en vers fruit. Het eten word overal ook zeer goed verzorgd van lokaal tot westers is er voor ieder wat wils. Geef een beetje liefde en je word overladen met liefde dat is met geen pen te beschrijven wat voor een warm deken dat dat is. En dat in een tijd dat het Corona virus in opmars was. We waren vlak voor de lockdown weg. Wij zouden zo weer terug willen.

Desiree | maart 2020
Wij hebben een prachtige reis door Vietnam gemaakt waarin we een mooie indruk van het land hebben gekregen. Alles was heel goed geregeld door Reisbrigade. Ondanks het coronavirus hebben zij er voor gezorgd dat we steeds door konden reizen (onderweg hebben zij steeds alle noodzakelijke aanpassingen gedaan) en ze hebben ons ook weer tijdig naar Nederland kunnen halen. Dit komt vanwege het persoonlijke contact tijdens de reis. Complimenten voor Reisbrigade.

Edgard & Josephine  | februari 2020
De gecombineerde reis naar Cambodja, Vietnam en Thailand was super goed georganiseerd,  interessant, en de verschillende aangeboden excursies waren zeer interessant. Aan te bevelen… !

Dirk en Carine | februari 2020
Een zeer mooie reis met super mooie hotels en goede begeleiding. De hotels waren uitzonderlijk mooi en zeer goed gelegen.

Karin en Gerko | januari 2020
Met 3 stellen hebben we een onvergetelijke reis naar Hong Kong en Vietnam gemaakt. Zeer gevarieerd programma en was top georganiseerd. Vietnam is een heerlijk, warm, vriendelijk, veilig en chaotisch land. Zeker de streetfood-tours doen. Je komt ogen te kort, het eten is goedkoop en super smakelijk. Hoogtepunten: de streetfoodtours, het varen op de Mekong Delta, de Chichi-tunnels. Wij zeggen: DOEN!

Jean en Sien | januari 2020
Wij hebben een fantastische reiservaring achter de rug met Reisbrigade. Alles was perfect georganiseerd, wij hadden steeds een aanspreekpunt in geval van vragen en problemen. Leuk type reis waarbij we ook voldoende ruimte en tijd hadden om onze vrije dagen in te vullen zoals we zelf wensten! Wij houden hier enkel mooie herinneringen aan over!

2019

Paul | november/december 2019
Het was onze eerste reis met Reisbrigade het was dus afwachten, tot onze vreugde was alles perfect goede hotels, alle transfers top en stipt. Voor onze volgende reis zullen we zeker opnieuw beroep op Reisbrigade doen top organisatie!

Ludo & Linda | november/december 2019
Onze reis naar Vietnam was een schitterende ervaring. We vertrokken zonder verwachting en lieten alles op ons afkomen. Vanaf de eerste dag voelden we de enorme gastvrijheid van de lokale bevolking. Ons eerste hotel in Hanoi was schitterend gelegen in de oude stad. We boekten lokaal enkele leuke uitstappen. Het tweede verblijf in Sapa was opnieuw een schot in de roos. Op wandelafstand van het centrum, maar tegen een rustige bergflank gelegen, met prachtig uitzicht over de vallei. De uitstap naar de 3140 meter hoge berg  Fansipan met de langste kabelbaan van Azïe was adembenemend mooi.De derde fase van onze reis: De Halongbay-bootcruise was van hoogstaand niveau. Prachtig schip en lekker eten. De volgende stap: Hotel Royal in Hoi An heeft ons verbaasd qua uitstraling en accommodatie. Het was zalig zwemmen in het 25-meterbad op het hoogste lokale dakterras. Mooi uitzicht over de streek en de rivier vanuit de naastgelegen, gezellige bar. Het kleurrijke stadje is heel gezellig om in te kuieren. Daarna onze laatste bestemming: Lang Co, nabij Danang. Onderweg vonden we het jammer dat we ons vorig luxe-hotel met schitterend ontbijtbuffet moesten verlaten, want dit konden we niet meer overtreffen. Maar Linda en Kim sloegen er in om ons aan de grond te nagelen toen we aankwamen in Angsana: dit hadden we totaal niet zien aankomen… Een strandresort met prachtige architectuur, een geraffineerde subliem aangelegde tuin met een zwembad van 300m!!!, dat door het complex slingert. We hadden een kamer met prachtig zicht op de achtergelegen bergen. Tijdens ons laatste diner in het Thais restaurant op de bergtop binnen het resort met zicht op het lange strand beseften we dat onze indrukken van deze reis nog lang zullen nawerken. Hartelijk dank Kim en Linda.

Anneke & Joseph | oktober 2019
Wij hebben in oktober een reis gemaakt naar Vietnam. Het is een verrassend mooi land, lieve bevolking die alles doen om het je naar de zin te maken, lekker eten, leuke excursies (de scootertocht is een must) en door Reisbrigade mooie geselecteerde hotels, deze combi heeft ervoor gezorgd dat wij een hele fijne vakantie hebben gehad waar we nog lang met veel plezier aan zullen denken.

Brigitte & Jean-Paul | september 2019
Wij hebben een prachtige reis naar Vietnam gehad van noord naar zuid echt een aanrader.

Jean | september 2019
Mooie reis, de organisatie was zeer goed, alles is zonder problemen verlopen.
De Reisbrigade stond steeds klaar om bij problemen in te grijpen.

Bernard & Christel | juli 2019
Wij hebben genoten van onze rondreis door Vietnam. Alles vlot en correct verlopen. Wij kregen op voorhand een dagprogramma en alles werd perfect nageleefd, de gidsen waren op tijd, de transfers verliepen foutloos, goede keuze van hotels en genoten van de cruise in Halong Bay.

Dit was onze eerste kennismaking met de Reisbrigade, maar niet de laatste.

Alles TOPPIE !!!

Jan & Victor | juni 2019
Prachtige reis gemaakt naar Vietnam met de Reisbrigade. Contact verliep heel persoonlijk. We reisden met z’n tweeën, maar alle vervoer, transfers en excursies waren vooraf geregeld door Reisbrigade. Alles verliep volledig zoals afgesproken. Vlak voor vertrek nog een persoonlijk berichtje, wat het contact met Reisbrigade meteen heel persoonlijk maakt. Ook tijdens de vakantie een keer contact moeten hebben met Reisbrigade, ook dat verliep heel voorspoedig, snel en vriendelijk. Reisbrigade is een echte aanrader.

Jan & Victor | juni 2019
Prachtige reis gemaakt naar Vietnam met de Reisbrigade. Contact verliep heel persoonlijk. We reisden met z’n tweeën, maar alle vervoer, transfers en excursies waren vooraf geregeld door Reisbrigade. Alles verliep volledig zoals afgesproken. Vlak voor vertrek nog een persoonlijk berichtje, wat het contact met Reisbrigade meteen heel persoonlijk maakt. Ook tijdens de vakantie een keer contact moeten hebben met Reisbrigade, ook dat verliep heel voorspoedig, snel en vriendelijk. Reisbrigade is een echte aanrader.

Frederic | juni 2019
Prachtige reis, goed georganiseerd, ontspannend.

Rik | mei 2019
Our trip to Vietnam arranged by the Reisbrigade was as smooth and comfortable as it could get. The accomodations were very nice and all transfers worked out perfectly. It is very nice to be able to see different sides of Vietnam (Hanoi, Sapa, Halong Bay, Hoi an) in a well organized trip.

Walter | mei 2019
Vietnam heeft ons verrast in de goeie zin. Het is een prima bereisbaar land, veilig, vriendelijke bevolking niet opdringerig, mooi natuur en cultuur, lekker eten, zeer leuk land, een aanrader

John | mei 2019
Prachtig mooie reis door het mooie Vietnam, afwisselend met bezoek aan verschillende steden en het  mooie landschap. Super mooie boottocht door Halong Bay. Dit alles in prachtige mooie luxe hotels.

Geert & Diane | april 2019
We zijn net terug van een geweldige reis door Vietnam, van noord naar zuid. Alles was perfect geregeld dor de Reisbrigade. Van het contact met boeken, reisschema, vluchten,hotels, transfers en geweldige excursies, we kunnen geen minpuntje bedenken. Dankjulliewel voor de perfecte organisatie!

Diana & Remco | april 2019
I was really impressed with all the services received there and the quality of hotels and transportation (most of the drivers spoke no English, but they knew exactly where to take you). We have had no bad experiences and the food was, of course, one of the favorite parts. You really must try the Pho soup and the spring rolls.

The only disappointment we’ve had was that the so famous green rice terraces were not that green. A lot of people gave up on rice and planted corn instead.

Hanoi, too busy and hot for my taste. Sapa was covered in dust, they were changing the water pipes and redoing the roads. But great surroundings.

Halong Bay – amazing experience on the boat.

Hoi An – busy and picturesque. We loved it.

Angsana lang Co: the best beach resort we have ever seen. Food was not cheap, though… but everything else, five stars! A trip to the Golden bridge and the longest cable car ride – totally worth it.

Be aware of air co: they use it everywhere and the temperature difference between outside and inside is always overwhelming.

Carine | april 2019
Wij hadden een schitterende reis met kennismaking van zeer diverse aspecten van Vietnam : startend met de hoofdstad Hanoi, van waaruit een schitterende cruise in Ha Long Bay, waarna met een tussenstop in de keizerlijke stad Hue naar Danang voor luxueus genieten aan de kust om te eindigen in Ho Chi Minh stad en de Mekong delta. Een zeer mooi, divers programma dat perfect werd voorbereid en ter plaatse opgevolgd.

Frans & Ria | maart 2019
Een geweldige reis van 22 dagen door Vietnam gemaakt. Begonnen in Hanoi. Een gezellige grote stad, waar je je ogen uitkijkt in het verkeer en de kookkunst op straat. Vervolgens 3 dagen lopen in het Sa Pa gebergte met een goede gids en geweldige homestay’s. Toen 3 dagen op een luxe boot in de Ha Long Bay. Prachtig gebied en het ontbreekt aan niets. Door naar Hue. Hier met een gids de stad bekeken. De volgende dag achter op de brommer naar Hoi An, wat een geweldige ervaring is, over een pas en tussen al dat drukke verkeer. Hoi An verkennen we op de fiets met een gids en gaan onderweg ook nog krabben doorvangen in een kleine bamboemand om vervolgens weer een lekkere lunch te krijgen met zelf gemaakte roll springs. Na een strand/rustdag door naar Saigon om door te reizen naar de Mekong delta. Wat een geweldig gebied, eerst met de boot naar een eiland, daar fietsen we rond en maken onderweg onze eigen rijstpapier bij oude mevrouw Nam om zelf te vullen. Heerlijk. vervolgens een uitgebreide lunch op de boot, zoals overal veel te veel. Met een originele roeiboot door een kanaal om vervolgens met onze eigen boot naar de lodge te gaan. Volgende dag via de drijvende markt (waar niet veel meer van over is) en de plaatselijke markt (welke wel heel leuk is) terug naar Saigon. Toe nog 5 heerlijke stranddagen in een resort in Mui Ne. We kijken terug op een geweldige reis met zeer goede accommodatie’s en goede gidsen.

Harm & Tanja | maart 2019
We hebben een geweldige mooie reis gemaakt door een bijzonder land. Zeer tevreden over de organisatie door Kelly en Kim. Hotels waren erg comfortabel (in Hoi An elke dag een uur bodymassage!!!), vluchten en transfers goed geregeld en keurig op tijd. Reizen met Reisbrigade is zeker voor herhaling vatbaar!

Johan & Marianne | maart 2019
Juist terug van een reis naar Vietnam van Noord naar Zuid, in 14 dagen hebben we veel mooie streken en steden kunnen ontdekken in dit land met een zeer vriendelijke bevolking, het was een aanrader en het programma van de Reisbrigade is mooi afwisselend met steden en strand en een luxe cruise in Halong bay als hoogtepunt, ook Naman Resort was een topper samen met het stadje Hoi An.

Gert & Cindy | maart 2019
Zeer mooie reis wegens prachtige bestemming. Zeer goede hotels op perfekte lokaties op elke bestemming. Alles perfekt geregeld door Reisbrigade, een aanrader voor iedereen, wij kunnen hen zeggen: thanks en doe zo verder.

2018

Veerle & Eric | november 2018
Onze reis naar Vietnam was een voltreffer.  Drie weken lang zijn we te gast geweest in aangename hotels op uitgelezen locaties. De verschillende steden waren een ervaring op zich. Lokale gidsen zorgden voor een uitstekende begeleiding. De organisatie van het transport, was het nu een nachttrein, cruise,  fietstocht of binnenlandse vlucht, was top. De vele activiteiten zorgden voor een aangename afwisseling met toch voldoende tijd voor onszelf. Via de whatsapp groep, die bij het begin van de vakantie werd aangemaakt, kon je tijdens de ganse reis met je vragen terecht.  In enkele woorden: Zonder zorgen door Vietnam, getekend ‘De Reisbrigade’.

Sara & Pascal | november 2018
Deze reis was zeer uitgebalanceerd programma. Veel afwisseling, niet overladen, veel beleving! Alles zeer goed georganiseerd. We hebben ervan genoten van het begin tot het einde!

Thea & Diny | september 2018
Een prachtige reis van bijna 3 weken naar Vietnam gedaan via Reisbrigade. Het programma is divers en gaandeweg de reis is er de mogelijkheid om excursies bij te boeken of te wijzigen. De contacten met de plaatselijke touroperator waren goed. Hoogtepunten vond ik de wandelingen door de kleine dorpjes in het noorden, de Hai Van pas per auto, het stadje Hoi An en het dorp met de muurschilderijen.

Deze reis is zeker een aanrader wanneer je rustig en luxe Vietnam wil bezoeken en bekijken.

Chantal & Tristan | september 2018
Vietnam is een heerlijk land om in te reizen, zeker als Reisbrigade alles tot in de puntjes geregeld heeft. Luxe, authentieke accommodaties, comfortabele transfers (zonder het echte Vietnam uit het oog te verliezen) en goede inside information.

De rondreis bood een goede afwisseling tussen de hectiek van steden als Hanoi (waar je absoluut een biertje moet gaan drinken in de straat Ta Hien!) en de rust die je vindt aan de kust.

Mirjam & John (& twee volwassen kinderen) | augustus 2018
Vietnam, in al haar facetten, is een aanrader! Start van noord naar zuid. Het verkeer met zijn georganiseerde chaos leer je goed kennen in Hanoi! De tegenstelling met Saigon/HCM in het zuiden is groot qua stad. HCM is luxer, rijker. De afwisseling van stad, drukte en de mooie natuur kan niet duidelijker zijn dan na Hanoi een cruise door de Ha Long Bay te maken. Kies 2 dagen want dan heb je maximaal genieten en zie je het meest! Sta vroeg op voor de Tai Chi op het bovendek; ga de 900 treden op naar de top op het eilandje Ti Top want het uitzicht is onbetaalbaar! Hoi An is dan weer anders en een mooi voorbeeld van romantisch toerisme. Wat een lichtjes, lantaarns in alle soorten en maten en natuurlijk ook hier heerlijk eten! De pho (‘feu’ pas op met de uitspraak want het kan van alles betekenen: soep of hoer….), DE Vietnamese soep die je overal in allerlei soorten en maten kunt eten. Alle springrolls (oefening baart kunst; je mag ze vaak zelf maken ;)), noodles, ach, ALLES is lekker! We hebben niet zomaar van stalletjes op straat gegeten maar meestal een restaurantje opgezocht. Vraag he ook je gids! Aanrader om in HCM te doen is de foodtrip achter op de scooter. Super belevenis! Ik kan niet alles opschrijven, er zijn zoveel indrukken. Alles was top geregeld. Vervoer van en naar vliegvelden, hotels enz., de aardige gidsen, alles was top! In Mui Ne ten slotte is ’t prima om lekker te relaxen bij zwembad en strand. We hadden een villa met eigen zwembad. Luxe ten top! Maar verder is er in Mui Ne echt niets te beleven….

Voor de Reisbrigade niets dan lof. Kim en Kelly geven je een ontzettend prettige, persoonlijke behandeling. Ook met hun evenknie in Vietnam zelf hadden we heel fijn contact. Kortom: doen! 🙂 Wij hebben ontzettend genoten van onze geheel samengestelde reis (we waren met 4 volwassenen). Het waren 16 prachtige dagen. Moe maar voldaan weer thuis.

Mirja & Eric (familie met twee kinderen) | juli 2018
Van Noord naar Zuid Vietnam: Een prachtige wereld(se) reis van natuur & puurheid naar cultuur & eigenheid. Door Reisbrigade op een geweldige manier afwisselend en uitdagend verzorgd!

Mieke & Chris | juli 2018
Fantastisch georganiseerde reis, met prettige hotels en toen wij 1 x iets minder tevreden waren is dat direct opgepakt en opgelost. Aanrader!

Lidewij & Coen | juni 2018
Met dank aan Reisbrigade hebben wij een supervakantie gehad in Vietnam en Cambodja en hebben we er zelf Singapore aan toegevoegd. Omdat we niet eerder in Vietnam en Cambodja geweest waren, hebben we veel profijt gehad van de lokale kennis van Reisbrigade, met name rondom het aanvragen van visa, transport vanaf het vliegveld naar prima hotels met daarbij een snelle en efficiënte afhandeling van vragen. Ook de flexibiliteit van het zelf boeken van de reis (met KLM waar we een hoge status hebben) is zeer op prijs gesteld. Tenslotte was het Whatsapp contact tijdens de reis heel handig. Met andere woorden: tevreden vakantiegangers die van een mooie vakantie genoten hebben met daarbij een prima voorbereiding en service.

Joyce & Erwin | juni 2018
Zeer afwisselende reis met genoeg tijd om de hoogtepunten te zien en tegelijkertijd te relaxen en vrije tijd te nemen om zelf nog verder te ontdekken. Zeer mooie en luxe hotels. Aanrader!

Jolanda & Peter | juni 2018
We hebben een 2 weekse individuele rondreis door noord en midden-Vietnam gemaakt georganiseerd door de Reisbrigade. Vietnam is echt een prachtig land en heeft veel te bieden op gebied van cultuur en natuur. Er is veel te zien en te beleven. Het is superfijn dat de transfers, hotels, gidsen en de voorbereiding zo goed zijn verzorgd door de Reisbrigade zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken en alleen maar hoeft te genieten!

Compliment voor Kim en Kelly dat dit allemaal zo goed is geregeld, dat ze meedenken en goed bereikbaar zijn. Kortom reizen naar Vietnam is een aanrader en via de Reisbrigade laten organiseren een hele goede keus en aan te bevelen!!

Marianne | april 2018
We hadden het voor ons onbekende “Reisbrigade” via het verre reizen event te Antwerpen uitgekozen om onze reis naar Vietnam te organiseren. Perfecte keuze, onze rondreis door noord en centraal Vietnam was zeer goed georganiseerd waardoor we zonder zorgen van een aangename reis hebben genoten. Prachtige locaties, overnachten in homestays, plaatselijke en toegankelijke gidsen, wij moesten (zonder zorgen) alleen maar genieten van de inwoners en de prachtige natuur van Vietnam.

2017

Odette & Lilian | september 2017
Geweldige reis met veel afwisseling tussen vrije tijd en geplande activiteiten. Alles tot in de puntjes verzorgd. Echt een aanrader.

Anita & Gerald | september 2017
Wij hebben op de vakantiebeurs 2017 kennis gemaakt met Kim, heel grappig dat ze opviel tussen al die mega stands van de grote reisorganisaties. En na mail en telefonisch contact was er gelijk een klik. Kim luistert naar je wensen en helpt je met het plannen en uitzoeken van de perfecte reis. We hebben dan ook een fantastische vakantie gehad waarbij alles tot in de puntjes verzorgt was. Heerlijk als je op vakantie bent en dat alles voor je klaar staat en je eigenlijk nergens aan hoeft te denken. Alleen maar genieten. De afwisseling was perfect, de hotels waren goed, niet de mega grote hotels wat wij erg prettig vinden. En toen er door weersomstandigheden iets veranderd moest worden was dat in no-time geregeld! Top!!!

Dus voor onze volgende reis gaat zeker geboekt worden bij de reisbrigade.

2016

Ulrike & Jan | november 2016
Een zeer geslaagde vakantie, mede dankzij de goede voorbereiding, waarbij Reisbrigade rekening hield met onze eigen wensen en hier goede aanvullende tips heeft gegeven. Het contact verliep hierbij bijzonder prettig. Het is duidelijk dat hier nog echt een reis op maat werd gemaakt.

Bekijk de reis die Ulrike en Jan gemaakt hebben.

Jolien & Ferenc | september 2016
We hebben genoten van het lekkere eten, de geweldige kleinschalige hotels en lodges. Alle lof voor de gidsen en de goede reisbegeleiding.
Wat wij ook een belevenis vonden, was de bootreis op een kleinere boot in de rustige Bai Tu Long Bay. Alles op de boot was top. We hadden geluk met ons gezelschap op de boot en werden door het personeel volledig in de watten gelegd en wederom fantastisch eten. Met name het diner ’s avonds in de grot was een bijzondere ervaring. Met speedboot naar een afgelegen grot gevaren alleen verlicht met kaarsen en bij elke gang kwamen ze weer aanzetten met een mooi handgemaakt kunstwerk van groenten en fruit en dan na afloop op de boot nagenieten onder een mooie sterrenhemel.

Bekijk de reis die Jolien en Ferenc gemaakt hebben.

Naar overzicht Vietnam
Heb je een vraag? App mij!