Onze reizigers over Reisbrigade

Wij zijn nieuwsgierig naar de reacties van onze reizigers als ze weer terug zijn van hun reis. Enkele dagen na thuiskomt ontvangen ze een enquête. We vragen steeds naar een kort verslag dat we mogen publiceren op onze website. Hieronder lees je hun ervaringen.

Kenia

Tesse & Elroy – oktober 2017
Perfect! Wij lieten onze honeymoon door Kim regelen, we hadden zelf wel genoeg te regelen en in Afrika waren we nog nooit geweest en vonden dit best spannend! Ze adviseerde ons een upgrade te nemen waar we geen seconde spijt van hebben gehad! Overal werden we in de watten gelegd, de safari was geweldig en het eten overal heerlijk. Tijdens de reis stond Kim voor ons klaar, maar eigenlijk was alles al zo goed geregeld dat we alleen maar ‘jaloersmakende’ fotootjes hoefden door te sturen. Als we nog eens een reis willen maken die we spannend vinden om zelf te regelen schakelen we de Reisbrigade zeker weer in!

Namibië

Chris en Willeke – augustus 2017
Wij maakten een prachtige rondreis door Namibië, Botswana en Zimbabwe. Echt een overgetelijke ervaring. We kwamen op prachtige plaatsen en sliepen in mooie lodges die vaak op een bijzondere plek gelegen waren. We hadden ook het geluk om de big 5 van heel dichtbij te zien. Absoluut een aanrader! De reis was perfect voorbereid door Kim en ook tijdens de reis stond ze steeds voor ons klaar.

Bekijk de reis die Chris en Willeke gemaakt hebben.

Zuid-Afrika

Jeroen, Rob en Liesbeth – augustus 2017
Kim heeft een mooie maatreis Zuid Afrika voor ons samengesteld met standaard highlights en plaatsen off the beaten track: safari, een driedaagse trail in het Kruger, walvissen spotten aan de ruige Wild Coast en wandelen in de Drakensbergen. De overnachtingsplekken waren super.

Familie met een kind van één jaar – april 2017
Op voorhand hebben we met Kim een reisplan gemaakt voor Zuid-Afrika dat goed aansloot bij onze wensen en reis met een kleintje van 1 jaar. De reis zelf was geweldig: Erg mooie plekken gezien, fijne accomodaties en een goede balans van reizen en rust. Dat laatst is erg fijn met een kleine. Kim is tijdens de reis ook altijd te bereiken indien er toch problemen voordoen: Dat geeft een fijn gevoel.

Corien & Willem (familie met zes volwassenen) – juli 2016
“We hebben een prachtige vakantie gehad, meestal heerlijk weer, we vinden het een erg mooi land, hadden niet verwacht dat er zoveel bergen zouden zijn. Het is eigenlijk nergens vlak. Er was eigenlijk niets wat we niet leuk of mooi vonden. Vriendelijke mensen!”

Anita – februari 2016
“We hebben een prachtige reis gemaakt door Zuid-Afrika. Het is heel goed te doen om zelf te rijden. Het is niet druk op de weg en de wegen zijn van goede kwaliteit. Accommodaties waren kleinschalig en comfortabel, precies wat we wilden. Reisbrigade heeft goed naar onze wensen geluisterd en alles liep op rolletjes. We kunnen deze organisatie aan iedereen aanbevelen en zullen een volgende keer ook weer een beroep op Reisbrigade doen! Dank voor alle goede zorgen Kim!”

Bekijk de reis die Anita gemaakt heeft.

Atie – februari 2016
“Samen met een vriendin een prachtige reis gemaakt door Zuid Afrika, georganiseerd door Reisbrigade. Geweldig Kim, wat hebben we genoten! De accommodaties, de route, het programma etc. alles was in één woord uitstekend!”

“Dat hier en daar de beschreven afstand niet klopte of de verafgelegen accommodatie niet goed te vinden was, daar konden we inkomen, zeker als het bewegwijzeringsbord verdwenen was, ha, ha. Maar alles verliep prima. Ook het reizen met de auto was een makkie. Zeer weinig verkeer en de wegen in uitstekende staat meestal. Geen enkele wanklank wat betreft de veiligheid. We hebben ons overal safe gevoeld! Kortom, een aanrader voor iedereen die richting Zuid Afrika denkt te gaan. Bij Reisbrigade ben je in goeie handen!”

Bekijk de reis die Atie gemaakt heeft.

Thailand

Els en Renee – juli 2017
Reisbrigade heeft door de vlekkeloze organisatie ervoor gezorgd dat we een zorgeloze vakantie in Thailand hebben mogen beleven. Vooraf waren de hotels, het grootste deel van de verplaatsingen en een aantal activiteiten vastgelegd zodat we dit niet meer ter plekke hebben hoeven te regelen. We hebben vooraf zelf bepaald waar we precies heen wilden en hoe lang we wilden blijven, en de reisbrigade heeft vervolgens hier een passend plan bij bedacht. Volgende keer weten we jullie weer te vinden!

Paul & Marit (familie met twee kinderen) – januari 2017
We hebben een fantastische tijd gehad in Thailand. Vooral Khao Sok NP is een echte aanrader, ook heel erg leuk voor kinderen. De omgeving is zo ontzettend mooi en het verblijf in een floating house is uniek.
Compliment ook voor de manier waarop alles geregeld was; het plaatselijke vervoer en de transfers; altijd prima op tijd en goed geregeld. Dankzij jouw goede zorgen blikken we terug op een mooie ervaring.

Indonesië

Maria & Bertus – september 2017
We hebben een prachtige reis gehad, veel dagtrips, waarbij alle afspraken ook prima zijn nagekomen. fijne gidsen, waarvan enkele Nederlands spraken. We hadden leuke, sfeervolle hotels. Kortom een vakantie om nooit te vergeten!

Lees hier het verslag van Maria, Bertus, Tineke en Frans.

Gerrie & Cock – september 2017
Een ambitieuze privé reis Sumatra – Sulawesi – Bali op basis van onze wensen. Reisden met een rolstoel i.v.m. beperkt loopvermogen om waar mogelijk te gebruiken. Inspannende reis met enkele lange reisdagen. Veel gezien, mooie natuur, landschappen en een mix van traditie en moderne cultuur. Sulawesi het meest bijzonder en Bali het meest ontspannend. Goed georganiseerd. Goede en behulpzame gidsen met kennis van zaken over het gebied waar zij ons begeleidden. Prima chauffeurs. Tijdens de reis goed contact met de Reisbrigade en Indonesische partner. Vragen en aanpassingen onderweg werden goed opgepakt.

Sandra – september 2017
Voor de verjaardag van mijn moeder (80j) wilden we iets speciaals doen. Haar droom was een reis maken naar Bali. Maar omdat we nog nooit naar Indonesië geweest waren hebben we de hulp ingeroepen van een professionele reisbureau. Zij hebben voor ons een mooi voorstel gemaakt waarbij er rekening werd gehouden met ons voorkeuren. Alles was perfect geregeld zodat we enkel maar moesten genieten van ons reisje. Dank je wel Reisbrigade om mijn moeder haar droomreis te hebben waargemaakt!

Fam Maarse – augustus 2017
Onze reis naar Indonesië ( Sumatra / Flores / Bali) was door Kim samengesteld en volledig afgestemd op onze wensen als gezin met 2 jongens van 16 en 18 jaar. Het persoonlijke contact, ook via Whatsapp tijdens de reis, gaf een goed gevoel. Door het intensieve en gevarieerde reisprogramma hadden wij het gevoel wel 5 weken (i.p.v. de werkelijke 3 weken) op vakantie te zijn. Alles was tot in de puntjes geregeld. Er stond altijd weer een  gids en/of chauffeur op tijd voor ons klaar. Wij hebben veel facetten van dit fantastische land mogen beleven met voor ons als hoogtepunt de 3 daagse bootreis vanaf het eiland Flores.

Kortom Reisbrigade levert perfect maatwerk!!

Marjan & Rob – mei 2017
Sulawesi is een mooi, groen, authentiek eiland met vriendelijke mensen met respect voor de ander, een bijzondere dodencultuur en een prachtige onderwaterwereld. Onze droomreis was top, mede dankzij de inzet van Kim en Reisbrigade.

Michaël & Liesbeth (familie met twee kinderen) – juni 2016
“Onze, door Reisbrigade georganiseerde, reis in Bali was echt een schot in de roos en voor herhaling vatbaar!”

Bekijk de reis die Michaël en Liesbeth gemaakt hebben.

Bieke & Wouter – november 2015
“Reisbrigade is persoonlijk en super professioneel. Zowel voor, tijdens en na konden we voor al onze vragen terecht bij Kim. Wil je genieten van een zorgeloze reis en prachtige plekken ontdekken die je zelf nooit had kunnen vinden? Dan is Reisbrigade een echte aanrader!”

Bekijk de reis die Bieke en Wouter gemaakt hebben.
Geïnteresseerd in hun avonturen? Lees ze hier.

Tanzania

Hilde & Wim – oktober 2017
Fantastische reis, onvergetelijk avontuur in een adembenemend land. Trotseren van de Kilimanjaro was zonder twijfel, letterlijk & figuurlijk het hoogtepunt!

Vera & Herman – oktober 2017
Wij hebben in  Zuid Tanzania de volgende parken bezocht: Selous, Udzungwa, Mikuma en Ruaha en zijn geëindigd aan het strand in Dar es Salaam. Het was een prachtige reis en we hebben veel dieren en wisselende natuur/landschap gezien. We hadden een goede gids/chauffeur die veel over de natuur en dieren kon vertellen en ook een man met veel humor. Voor de afwisseling zijn twee wandelingen ingepland namelijk in Selous Park met een ranger en in Udzungwa een beklimming naar de waterval. Naast de prachtige natuur hebben wij kennis gemaakt met de bevolking waarover onze chauffeur veel kon vertellen over het leven in Tanzania. Kim heeft met al onze wensen en uitdagingen rekening gehouden. Bedankt Kim voor deze prachtige vakantie.

Ellen – januari 2017
Super reis! Alles was goed georganiseerd! Kim staat steeds ter beschikking voor vragen of problemen.

Bekijk de reis die Ellen en Rein gemaakt hebben.

Maleisië

Laura & Ab – september 2017
Reisbrigade heeft helemaal waargemaakt wat zij hebben beloofd. De reisbeschrijving, overnachtingen,excursies en afspraken zijn helemaal nagekomen. We hebben genoten en genieten nog steeds van onze vakantie in augustus/september 2017. Kim ontzettend bedankt!!

Jacoline & Patrick – maart 2016
“Borneo is een fantastische bestemming, voor zowel natuur, cultuur als relaxte zonvakantie! Zoveel verschillende soorten apen gezien, prachtige tropische vogels, schildpadden van net geboren in de opvang tot super groot en log bij het duiken, krokodillen enz. Cultuur bij de Iban in prachtigee dichtbegroeide jungle met rivieren en het verschil met de wolkenkrabbers van Singapore en Kuala Lumpur. Heerlijk gerelaxt in de zon bij de witte zandstranden op Pulau Lankayan. Wij kijken terug op een 22 daagse supergave vakantie. De ontzettend leuke lodges en hotels waar we geslapen hebben, maakten het tot een vakantie om nooit te vergeten! Nogmaals, Kim ontzettend bedankt voor deze heerlijke vakantie ! Groeten Patrick en Jacoline.”

Bekijk de reis die Jacoline en Patrick gemaakt hebben.

Thelma – maart 2016
“Een op maat gemaakte reis voor 4 daagjes Borneo. De verschillende onderdelen gaven het idee dat je Sarawak een beetje ging ontdekken. De afspraken die gemaakt waren, werden ook stipt nagekomen. De gidsen wisten absoluut waar ze het over hadden en waren ook betrouwbare chauffeurs. De onderkomens waren goed voor dit avontuur uitgezocht. Bedankt Kim!”

Vietnam

Odette & Lilian – september 2017
Geweldige reis met veel afwisseling tussen vrije tijd en geplande activiteiten. Alles tot in de puntjes verzorgd. Echt een aanrader.

Anita & Gerald – september 2017
Wij hebben op de vakantiebeurs 2017 kennis gemaakt met Kim, heel grappig dat ze opviel tussen al die mega stands van de grote reisorganisaties. En na mail en telefonisch contact was er gelijk een klik. Kim luistert naar je wensen en helpt je met het plannen en uitzoeken van de perfecte reis. We hebben dan ook een fantastische vakantie gehad waarbij alles tot in de puntjes verzorgt was. Heerlijk als je op vakantie bent en dat alles voor je klaar staat en je eigenlijk nergens aan hoeft te denken. Alleen maar genieten. De afwisseling was perfect, de hotels waren goed, niet de mega grote hotels wat wij erg prettig vinden. En toen er door weersomstandigheden iets veranderd moest worden was dat in no-time geregeld! Top!!!

Dus voor onze volgende reis gaat zeker geboekt worden bij de reisbrigade.

Ulrike & Jan – november 2016
Een zeer geslaagde vakantie, mede dankzij de goede voorbereiding, waarbij Reisbrigade rekening hield met onze eigen wensen en hier goede aanvullende tips heeft gegeven. Het contact verliep hierbij bijzonder prettig. Het is duidelijk dat hier nog echt een reis op maat werd gemaakt.

Bekijk de reis die Ulrike en Jan gemaakt hebben.

Jolien & Ferenc – september 2016
We hebben genoten van het lekkere eten, de geweldige kleinschalige hotels en lodges. Alle lof voor de gidsen en de goede reisbegeleiding.
Wat wij ook een belevenis vonden, was de bootreis op een kleinere boot in de rustige Bai Tu Long Bay. Alles op de boot was top. We hadden geluk met ons gezelschap op de boot en werden door het personeel volledig in de watten gelegd en wederom fantastisch eten. Met name het diner ’s avonds in de grot was een bijzondere ervaring. Met speedboot naar een afgelegen grot gevaren alleen verlicht met kaarsen en bij elke gang kwamen ze weer aanzetten met een mooi handgemaakt kunstwerk van groenten en fruit en dan na afloop op de boot nagenieten onder een mooie sterrenhemel.

Bekijk de reis die Jolien en Ferenc gemaakt hebben.

Mauritius

Angelique & Mike – oktober 2017
Een geweldige vakantie gehad. De vakantie was heel divers. Van de wilde dieren op het land in Zuid-Afrika naar de wilde dieren onder water in Mauritius. In beide plaatsen is veel te zien en te ondernemen.