Onze reizigers over Reisbrigade

Wij zijn nieuwsgierig naar de reacties van onze reizigers als ze weer terug zijn van hun reis. Enkele dagen na thuiskomt ontvangen ze een enquête. We vragen steeds naar een kort verslag dat we mogen publiceren op onze website. Hieronder lees je hun ervaringen.

Namibië

Chris en Willeke – augustus 2017
Wij maakten een prachtige rondreis door Namibië, Botswana en Zimbabwe. Echt een overgetelijke ervaring. We kwamen op prachtige plaatsen en sliepen in mooie lodges die vaak op een bijzondere plek gelegen waren. We hadden ook het geluk om de big 5 van heel dichtbij te zien. Absoluut een aanrader! De reis was perfect voorbereid door Kim en ook tijdens de reis stond ze steeds voor ons klaar.

Bekijk de reis die Chris en Willeke gemaakt hebben.

Zuid-Afrika

Jeroen, Rob en Liestbeth – augustus 2017
Kim heeft een mooie maatreis Zuid Afrika voor ons samengesteld met standaard highlights en plaatsen off the beaten track: safari, een driedaagse trail in het Kruger, walvissen spotten aan de ruige Wild Coast en wandelen in de Drakensbergen. De overnachtingsplekken waren super.

Familie met een kind van één jaar – april 2017
Op voorhand hebben we met Kim een reisplan gemaakt voor Zuid-Afrika dat goed aansloot bij onze wensen en reis met een kleintje van 1 jaar. De reis zelf was geweldig: Erg mooie plekken gezien, fijne accomodaties en een goede balans van reizen en rust. Dat laatst is erg fijn met een kleine. Kim is tijdens de reis ook altijd te bereiken indien er toch problemen voordoen: Dat geeft een fijn gevoel.

Corien & Willem (familie met zes volwassenen) – juli 2016
“We hebben een prachtige vakantie gehad, meestal heerlijk weer, we vinden het een erg mooi land, hadden niet verwacht dat er zoveel bergen zouden zijn. Het is eigenlijk nergens vlak. Er was eigenlijk niets wat we niet leuk of mooi vonden. Vriendelijke mensen!”

Anita – februari 2016
“We hebben een prachtige reis gemaakt door Zuid-Afrika. Het is heel goed te doen om zelf te rijden. Het is niet druk op de weg en de wegen zijn van goede kwaliteit. Accommodaties waren kleinschalig en comfortabel, precies wat we wilden. Reisbrigade heeft goed naar onze wensen geluisterd en alles liep op rolletjes. We kunnen deze organisatie aan iedereen aanbevelen en zullen een volgende keer ook weer een beroep op Reisbrigade doen! Dank voor alle goede zorgen Kim!”

Bekijk de reis die Anita gemaakt heeft.

Atie – februari 2016
“Samen met een vriendin een prachtige reis gemaakt door Zuid Afrika, georganiseerd door Reisbrigade. Geweldig Kim, wat hebben we genoten! De accommodaties, de route, het programma etc. alles was in één woord uitstekend!”

“Dat hier en daar de beschreven afstand niet klopte of de verafgelegen accommodatie niet goed te vinden was, daar konden we inkomen, zeker als het bewegwijzeringsbord verdwenen was, ha, ha. Maar alles verliep prima. Ook het reizen met de auto was een makkie. Zeer weinig verkeer en de wegen in uitstekende staat meestal. Geen enkele wanklank wat betreft de veiligheid. We hebben ons overal safe gevoeld! Kortom, een aanrader voor iedereen die richting Zuid Afrika denkt te gaan. Bij Reisbrigade ben je in goeie handen!”

Bekijk de reis die Atie gemaakt heeft.

Thailand

Els en Renee – juli 2017
Reisbrigade heeft door de vlekkeloze organisatie ervoor gezorgd dat we een zorgeloze vakantie in Thailand hebben mogen beleven. Vooraf waren de hotels, het grootste deel van de verplaatsingen en een aantal activiteiten vastgelegd zodat we dit niet meer ter plekke hebben hoeven te regelen. We hebben vooraf zelf bepaald waar we precies heen wilden en hoe lang we wilden blijven, en de reisbrigade heeft vervolgens hier een passend plan bij bedacht. Volgende keer weten we jullie weer te vinden!

Paul & Marit (familie met twee kinderen) – januari 2017
We hebben een fantastische tijd gehad in Thailand. Vooral Khao Sok NP is een echte aanrader, ook heel erg leuk voor kinderen. De omgeving is zo ontzettend mooi en het verblijf in een floating house is uniek.
Compliment ook voor de manier waarop alles geregeld was; het plaatselijke vervoer en de transfers; altijd prima op tijd en goed geregeld. Dankzij jouw goede zorgen blikken we terug op een mooie ervaring.

Indonesië

Marjan & Rob – mei 2017
Sulawesi is een mooi, groen, authentiek eiland met vriendelijke mensen met respect voor de ander, een bijzondere dodencultuur en een prachtige onderwaterwereld. Onze droomreis was top, mede dankzij de inzet van Kim en Reisbrigade.

Michaël & Liesbeth (familie met twee kinderen) – juni 2016
“Onze, door Reisbrigade georganiseerde, reis in Bali was echt een schot in de roos en voor herhaling vatbaar!”

Bekijk de reis die Michaël en Liesbeth gemaakt hebben.

Bieke & Wouter – november 2015
“Reisbrigade is persoonlijk en super professioneel. Zowel voor, tijdens en na konden we voor al onze vragen terecht bij Kim. Wil je genieten van een zorgeloze reis en prachtige plekken ontdekken die je zelf nooit had kunnen vinden? Dan is Reisbrigade een echte aanrader!”

Bekijk de reis die Bieke en Wouter gemaakt hebben.
Geïnteresseerd in hun avonturen? Lees ze hier.

Tanzania

Ellen – januari 2017
Super reis! Alles was goed georganiseerd! Kim staat steeds ter beschikking voor vragen of problemen.

Bekijk de reis die Ellen en Rein gemaakt hebben.

Maleisië

Jacoline & Patrick – maart 2016
“Borneo is een fantastische bestemming, voor zowel natuur, cultuur als relaxte zonvakantie! Zoveel verschillende soorten apen gezien, prachtige tropische vogels, schildpadden van net geboren in de opvang tot super groot en log bij het duiken, krokodillen enz. Cultuur bij de Iban in prachtigee dichtbegroeide jungle met rivieren en het verschil met de wolkenkrabbers van Singapore en Kuala Lumpur. Heerlijk gerelaxt in de zon bij de witte zandstranden op Pulau Lankayan. Wij kijken terug op een 22 daagse supergave vakantie. De ontzettend leuke lodges en hotels waar we geslapen hebben, maakten het tot een vakantie om nooit te vergeten! Nogmaals, Kim ontzettend bedankt voor deze heerlijke vakantie ! Groeten Patrick en Jacoline.”

Bekijk de reis die Jacoline en Patrick gemaakt hebben.

Thelma – maart 2016
“Een op maat gemaakte reis voor 4 daagjes Borneo. De verschillende onderdelen gaven het idee dat je Sarawak een beetje ging ontdekken. De afspraken die gemaakt waren, werden ook stipt nagekomen. De gidsen wisten absoluut waar ze het over hadden en waren ook betrouwbare chauffeurs. De onderkomens waren goed voor dit avontuur uitgezocht. Bedankt Kim!”

Vietnam

Ulrike & Jan – november 2016
Een zeer geslaagde vakantie, mede dankzij de goede voorbereiding, waarbij Reisbrigade rekening hield met onze eigen wensen en hier goede aanvullende tips heeft gegeven. Het contact verliep hierbij bijzonder prettig. Het is duidelijk dat hier nog echt een reis op maat werd gemaakt.

Bekijk de reis die Ulrike en Jan gemaakt hebben.

Jolien & Ferenc – september 2016
We hebben genoten van het lekkere eten, de geweldige kleinschalige hotels en lodges. Alle lof voor de gidsen en de goede reisbegeleiding.
Wat wij ook een belevenis vonden, was de bootreis op een kleinere boot in de rustige Bai Tu Long Bay. Alles op de boot was top. We hadden geluk met ons gezelschap op de boot en werden door het personeel volledig in de watten gelegd en wederom fantastisch eten. Met name het diner ’s avonds in de grot was een bijzondere ervaring. Met speedboot naar een afgelegen grot gevaren alleen verlicht met kaarsen en bij elke gang kwamen ze weer aanzetten met een mooi handgemaakt kunstwerk van groenten en fruit en dan na afloop op de boot nagenieten onder een mooie sterrenhemel.

Bekijk de reis die Jolien en Ferenc gemaakt hebben.