Reisbrigade wint een award!

Vakantiebeurs Utrecht Reisbrigade

Joepie! Reisbrigade heeft een award gewonnen. Op de website van Wereldwijzer zijn we verkozen tot ‘favoriete reisorganisatie 2016’ en daar zijn we heel blij mee. Wereldwijzer is een reisforum voor iedereen die houdt van reizen en op zoek is naar tips en/of advies. Ik vind het leuk om te reageren op berichten en zo reizigers te helpen. Nu hebben we dus de award voor favoriete reisorganisatie gewonnen. Het is geen hele grote award en waarschijnlijk halen we de nationale pers er niet mee (he, jammer!). Toch blijft het leuk om te winnen en alle beetjes publiciteit helpen, toch? Zeker als je maar een kleine reisorganisatie bent zonder grote budgetten voor marketing. Kortom, we zijn er erg blij mee! Graag willen we alle mensen die voor ons hebben gestemd bedanken. Een dikke merci!

Wil je ook helpen ons bekender te maken, dan kun je dat altijd doen door een positieve review te schrijven op Facebook of nog beter via Google. Alvast ontzettend bedankt!

Wereldwijzer Reisawards 2016

Hoe gaat het eigenlijk met Reisbrigade?

Ondertussen zijn we al meer dan een half jaar bezig en hebben we een korte tussentijdse evaluatie gehouden. We hebben voor het eerst mijn inkomstenbelasting ingevuld als ondernemer en de accountant was tevreden over de eerste maanden. Altijd leuk om dat te horen! Wijzelf zijn ook tevreden met hoe alles gaat. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat ik een goede stap heb genomen ondanks dat ik mijn oude collega’s ontzettend mis. Ok, de website is nog niet zoals ik het wil en moet ik nog veel teksten schrijven. Helaas kom ik er vaak niet aan toe en dat komt omdat ik toch met enige regelmaat offerte-aanvragen ontvang. Zowel van bekende als onbekende mensen en dat maakt me heel blij.

De vakantiebeurs in Utrecht was trouwens ook een groot succes! Ik vond het erg leuk om te doen en heb heel veel mooie reacties en complimenten ontvangen. Daarna was het erg hard werken want ik mocht maar liefst 30 reisvoorstellen uitwerken. Ik was nog met de laatste reisvoorstellen bezig en toen kwamen ook de eerste boekingen binnen. Kortom, een waanzinnig drukke periode was het. Nu ben ik nog even druk met school. Ik werk als toerisme-docent aan de Hogeschool Tio in Utrecht en Amsterdam. Ik vind het ontzettend leuk om les te geven. Deze week hebben de studenten net de mondelinge examen van mij gehad. Nu nog de werkboeken beoordelen en daarna gaan de studenten op stage en kan ik alle aandacht richten op Reisbrigade. Hou de website in de gaten zou ik zeggen!

Heb je een vraag? App mij!