Boekentips Thailand

Ga je binnenkort naar Thailand? En wil je je goed voorbereiden? Hou je net zoals wij veel van lezen? Blijf dan vooral verder lezen, want wij geven hieronder onze persoonlijke favoriete boeken om jouw reis naar Thailand meer diepgang te geven.

Reisbrigade raadt Reisboekhandel Evenaar aan! Marre en Maria runnen samen al meer dan 20 jaar deze literaire reisboekhandel. Hier vind je de mooiste boeken over elke bestemming waar ook ter wereld! Kortom, de ideale winkel om je Reisbrigade avontuur te starten. Ga eens bij ze langs in Amsterdam of neem een kijkje op de website.

Niet in de gelegenheid om langs te gaan in Amsterdam? Je kunt natuurlijk je reisboek of gids ook online bestellen! Dat kan via meerdere kanalen, maar wij geven de voorkeur aan een echte reisboekenspecialist in hartje Groningen met een grote online bibliotheek: Reisboekhandel Zwerver. Van een reisgids of een vogelgids tot een wandel- of wegenkaart van vrijwel elk land ter wereld. Kortom: een walhalla voor de reiziger die zich perfect wil voorbereiden op vakantie of reis. Bestellen doe je door te klikken op de foto van het boek, zo makkelijk kan het zijn ;-).

Thailand reisgids National Geograpic

Dominicus Thailand

Iedereen heeft z’n favoriete reisgids wanneer hij op reis gaat. De ene zweert bij een Lonely Planet en de andere stapt het vliegtuig niet in zonder een Capitool gids. Als je met Reisbrigade je reis boekt, heb je eigenlijk geen Lonely Planet of Bradt Guide nodig. Want alle accommodaties zijn reeds voor je geboekt en tips voor leuke restaurantjes krijg je ook van ons.

Mijn persoonlijke voorkeur hebben de reisgidsen zijn van Dominicus. Deze zijn in het Nederlands, dat leest vaak toch net iets gemakkelijker. Helaas wordt de Dominicus Reisgids Thailand niet meer geleverd. Een andere goede reisgids die ik graag aanraad is de Reisgids Thailand van National Geographic: heldere uitleg, goede info en mooie foto’s, en met Nederlandse teksten!

Heb je een vraag? App mij!