Boekentips Mauritius

Ga je binnenkort naar Mauritius? En wil je je goed voorbereiden? Hou je net zoals wij veel van lezen? Blijf dan vooral verder lezen, want wij geven hieronder onze persoonlijke favoriete boeken om jouw rondreis naar Mauritius meer diepgang te geven.

Reisbrigade raadt Reisboekhandel Evenaar aan! Marre en Maria runnen samen al meer dan 20 jaar deze literaire reisboekhandel. Hier vind je de mooiste boeken over elke bestemming waar ook ter wereld! Kortom, de ideale winkel om je Reisbrigade avontuur te starten. Ga eens bij ze langs in Amsterdam of neem een kijkje op de website.

Niet in de gelegenheid om langs te gaan in Amsterdam? Je kunt natuurlijk je reisboek of Mauritius reisgids ook online bestellen! Dat kan via meerdere kanalen, maar wij geven de voorkeur aan een echte reisboekenspecialist in hartje Groningen met een grote online bibliotheek: Reisboekhandel Zwerver. Van een reisgids tot een wandel- of wegenkaart van vrijwel elk land ter wereld. Kortom: een walhalla voor de reiziger die zich perfect wil voorbereiden op een rondreis. Bestellen doe je door te klikken op de foto van het boek, zo makkelijk kan het zijn ;-).

Lonely Planet Mauritius Réunion & Seychelles

Lonely Planet Mauritius

Iedereen heeft z’n favoriete reisgids wanneer hij op reis gaat. De ene zweert bij een Lonely Planet en de andere stapt het vliegtuig niet in zonder een Capitool gids. Als je met Reisbrigade je reis boekt, heb je eigenlijk geen Lonely Planet of Bradt guide nodig. Want alle accommodaties zijn reeds voor je geboekt en tips voor leuke restaurantjes krijg je ook van ons.

Mijn persoonlijke voorkeur van reisgids zijn de boeken van Dominicus. Ze zijn in het Nederlands, dat leest vaak toch net iets gemakkelijker. Ze geven uitstekende achtergrondinformatie en zijn altijd up-to-date. Ideale lectuur dus voor de avontuurlijke en geïnteresseerde reizigers. Kortom, ik (Kim) vertrek nooit op reis zonder een Dominicus. Helaas is er voor Mauritius (nog) geen Dominicus Reisgids uitgegeven. Als je het geen bezwaar vindt om in het Engels te lezen, kun je natuurlijk kiezen voor de backpack-bijbel Lonely Planet. Kies dan voor de Lonely Planet Mauritius, Reunion & Seychelles. Hierin staat heel veel goede informatie, maar ook veel info die je niet nodig hebt zoals accommodaties en andere tips voor wie op de bonnefooi reist.

Op de website van Reisboekhandel De Zwerver vind je een overzicht van verschillende Reisgidsen voor je Mauritius rondreis.

Heb je een vraag? App mij!