Vietnam

Moeten er nog brommers zijn?

Rondreis op maat Vietnam

Iedere reiziger is anders en heeft andere wensen voor een rondreis naar Vietnam, en wij kunnen elke rondreis op maat naar Vietnam voor je samenstellen. Natuurlijk houden we hierbij rekening met jouw wensen, budget en interesses: een persoonlijke rondreis, helemaal naar wens! Ons reisaanbod is geschikt voor iedereen: individuele reizigers, gezinnen, families en privé groepen. Na een gesprek waarin we je beter leren kennen, stellen we graag jouw eigen unieke individuele rondreis op maat naar Vietnam voor je samen!

Rondreis Vietnam Wandelen In De Omgeving Van Sapa
Rondreis Vietnam Wandelen In De Omgeving Van Sapa
Rondreis Vietnam Wandelen In De Omgeving Van Sapa
Rondreis Vietnam Kajakken In Ha Long Bay
Rondreis Vietnam Brug In Hoi An
Rondreis Vietnam Fietsen In De Omgeving Van Hoi An
Rondreis Vietnam Achterop De Scooter In Saigon
Rondreis Vietnam Zandduinen Bij Mui Ne
Rondreis Vietnam Markt Van Meo Vac
Rondreis Vietnam Uitzicht Bij Ma Pi Leng
Rondreis Vietnam Dames In Klederdracht Op De Markt Van Lai Chau
Rondreis Vietnam Met De Boot Op Ba Be Lake
Rondreis Vietnam Wandelen Bij Sa Pa
Deze reis was zeer uitgebalanceerd. Veel afwisseling, niet overladen, veel beleving! Alles zeer goed georganiseerd. We hebben ervan genoten van het begin tot het einde!
Sara & Pascal
Meer reviews

Moeten er nog brommers zijn?

Daar sta je dan aan de kant van de straat in het oude kwartier in Hanoi. Je ziet iets leuks aan de overkant van de straat, dat wil je eigenlijk wel eens van dichterbij zien. Je kijkt links, je kijkt rechts en ziet alleen maar scooters. Dan doe je je ogen dicht en steek je rustig de straat over. Niets aan de hand!

Op cruise door de baai van Halong
Voor we op reis vertrekken, maken we vaak een basisschema van wat we allemaal willen zien. We hadden 4 weken de tijd dus we hoefden niet te haasten. Helaas, niets is minder waar. Er is zoveel te zien dat je zelfs met 8 weken nog niet toe komt. Halong baai mocht niet ontbreken en we gingen op zoek naar een gepaste tour. We kozen een driedaagse boottocht op een authentieke jonk (boot). Het kostte meer dan we van plan waren er voor uit te geven, maar achteraf gezien was het elke cent waard. We hebben drie dagen lang overheerlijk gegeten, genoten van het landschap en de rust en nog in een kajak gezeten ook.

Vietnamese cuisine
De Thaise keuken is heerlijk, maar de Vietnamese cuisine doet zeker niet onder. Elke regio heeft z’n specialiteiten en dus elke keer weer iets nieuws om te ontdekken. Ik heb geen een keer niet lekker gegeten en da’s maar goed ook, want ik had tijdens die reis een bijzonder grote eetlust. In Hue deden we een test en bleek ik zwanger te zijn. Het is allemaal vers, gezond en licht, dus mocht ik nog wel een extra Goi Cuon (lenterol). Volgens Rogier was het bia hoi (vers gebrouwen bier) best lekker en ontzettend goedkoop. Ideaal!

Reisbrigade - Kim

Tip van Kim

Misschien heb je de aflevering ooit al wel een keer gezien, maar het is absoluut de moeite waard om ter voorbereiding aan je reis naar Vietnam de aflevering van Top Gear in Vietnam te (her)bekijken. Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May nemen het tegen elkaar op in een race van Zuid-Vietnam naar Noord-Vietnam op scooter. Inderdaad scooters! Geweldige aflevering. Zeker kijken!

Met Reisbrigade naar Vietnam

Interesse in een rondreis naar Vietnam? Reisbrigade kent Vietnam erg goed. Wij kunnen je helpen met het samenstellen van een mooie en complete rondreis. We staan voor je klaar met advies en tips, zodat jouw rondreis op maat naar Vietnam straks vast en zeker een onvergetelijke ervaring wordt.

 

Bel of whatsapp ons:
06 – 222 982 41

Voorbeelden van rondreizen

Wil je graag naar Vietnam maar heb je nog geen idee van de route? Bekijk dan hieronder de rondreizen die we hebben samengesteld voor andere reizigers. Ideaal om inspiratie op te doen. Je kan deze voorbeelden als basis nemen en naar eigen wens aanpassen.

Het Hoge Noorden Van Vietnam En Laos

Het hoge noorden van Vietnam en Laos

35 DAGEN

Geweldige reis voor reizigers die al een keer in Vietnam zijn geweest of liever iets willen zien waar nog minder toeristen zijn. Vanuit Hanoi ga je niet zuidwaarts maar naar boven tot aan de grens met China.

Smaakvol Vietnam

Smaakvol Vietnam

22 DAGEN

Mooie, actieve reis dwars door Vietnam. Je reist op een comfortabele manier van Hanoi in het noorden van Vietnam via Hué en Hoi An naar beneden tot aan de Mekongdelta en Ho Chi Minh.

Accommodaties in Vietnam

We kiezen met zorg onze accommodaties uit. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van kleinschalige, duurzame accommodaties om zo de ware identiteit van het land te laten zien, maar zonder in te boeten aan comfort. Hieronder een aantal voorbeelden. Meer accommodaties kan je terugvinden bij de rondreizen.

Nam Cang Riverside Lodge, Sapa

Nam Cang Riverside Lodge, Sapa

Standaard

Nam Cang Riverside Lodge, Sapa

Nam Cang Riverside Lodge, Sapa

Standaard

Deze ecovriendelijke lodge is gebouwd in samenwerking met het Red Dao bergvolk. Vanaf je veranda kijkend naar de rivier is het best prettig zitten na een actieve wandeldag.
Dragon Legend Cruises

Dragon Legend Cruises

Luxe

Dragon Legend Cruises

Dragon Legend Cruises

Luxe

De meeste toeristen boeken een cruise van Halong Baai. Gevolg: heel veel boten en nog meer toeristen. Alternatief: ga op cruise in de Bai Tu Long baai. Landschap minstens even mooi en minder mensen om je uitzicht mee te delen.
Villa Aria, Mui Ne

Villa Aria, Mui Ne

Luxe

Villa Aria, Mui Ne

Villa Aria, Mui Ne

Luxe

Mooi boutique resort aan het strand van Mui Ne. De kamers zijn prachtig ingericht. Ideaal om je mooie Vietnam vakantie af te sluiten.

Reisbrigade organiseert rondreizen op maat naar Vietnam en andere landen die we zelf door-en-door kennen. Omdat we er zelf zijn geweest, kunnen we je er het meeste over vertellen en het beste persoonlijke advies over geven. Hier vind je alle bestemmingen die we aanbieden.

Reisbrigade - maatwerk rondreizen
Heb je een vraag? App mij!